Robert ten Brink: ‘All You Need is heerlijke kerstwolk’

Traditiegetrouw presenteert Robert ten Brink vanavond het avondvullende All You Need Is Love, boordevol romantiek en herenigingen. Het twee uur durende programma wordt bovendien omlijst met muzikale optredens van een keur aan artiesten. “Grote groepen Nederlanders laven zich daar elke Kerst aan, alweer voor de zestiende keer nu“, vertelt ‘host’ Robert ten Brink. “We proberen er ook een heerlijke ‘kerstwolk’ van te maken met louter positieve elementen. Geen sombere berichten.

De kersteditie van All You Need maakt het mogelijk dat mensen die ver uit elkaar wonen tóch samen kerst kunnen vieren. “Het is heel leuk om te maken“, benadrukt Robert ten Brink in De Volkskrant. “Maar ook héél duur, dus het is een godswonder dat het nog steeds mag in deze barre tijden.

Robert zegt zelf niet romantisch te zijn. “Nou kijk, ik hou thuis ook niet van spelletjes, maar er één presenteren is leuk“, vertelt hij. “Ik denk ook niet dat ik dat programma heel erg romantisch maak. Ik ben niet het type van de rumbonen en de rode wijn. Het Urker Mannenkoor staat er niet bij en er zijn geen vierduizend rozen geplant.

Het is juist heel puur“, zegt Robert. “En het gaat niet alleen om geliefden, maar ook om familieleden. Volgens mij heeft het weinig met romantiek te maken.

Emoties van ‘echte mensen’ komen heel vaak terug in Roberts programma’s. “Ik denk dat het zo is gegroeid, omdat ik het ook leuk vind om te doen“, vertelt de presentator van RTL 4. “Het is niet zo dat ik op een dag wakker werd en dacht: ik moet eigenlijk meer met mensen doen. Sterker nog, toen ik net bij de VARA werkte, werd mij wel eens verweten dat ik geen interesse in de kandidaten had.

De acht BN-er kinderen Suzanne en Charlotte ten Brink, zusjes Lola en Holly Brood, voetbaldochter Debbie Koeman, Aurore van der Meulen (dochter van Privé’s Wilma Nanninga), zangtalent Danny Froger en de jonge presentator Rick Brandsteder openen samen de All You Need Is Love Kerstspecial met een kerstmedley. “Presentator Robert ten Brink kan natuurlijk niet achterblijven bij zijn zingende dochters: ook hij laat van zich horen“, aldus een zegsvrouw van RTL 4.

De avondvullende kerstshow zit boordevol herenigingen. Maar liefst 43 buitenlandse liefdes en familieleden zijn dit jaar van ver gehaald om de kerstdagen in Nederland door te brengen. Robert heeft per privéjet op en top romantische plekken aangedaan, zoals Venetië, Parijs, het Franse Val Thorens en het Schotse Loch Ness.

Naast de talrijke herenigingen vindt ook nog een aantal sfeervolle optredens plaats in de in kerst gehulde studio. Het bekende Volendamse duo Nick & Simon brengt hun hit ‘Pak Maar Mijn Hand’ ten gehore en Alain Clark sluit de kerstshow af met een unieke vertolking van het nummer ‘God Only Knows’ van de Beachboys.

Na de reguliere uitzendingen, zoals RTL Nieuws, RTL Boulevard en Goede tijden slechte tijden, is het om 20.30 uur tijd voor twee uur lang All You Need Is Love.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen