Mike & Thomas voor het eerst met kerstrevue

Na verschillende theaterprogramma’s, comedyquizzen op tv én een heus boekje komen Thomas van Luyn en Mike Boddé vanavond op kerstavond met een Kerstrevue. “Een muzikaal, chaotisch programma met scherpe gesprekken en zotte dialogen“, belooft de VARA. Het duo maakte niet eerder een Kerstrevue. “Waarom hebben ze dát nou niet eerder gedaan? Nou, omdat de heren het de vorige kerstmissen te druk hadden met Kopspijkers, De Mike en Thomas Show en theatertours.

Nu komen Mike en Thomas met een “virtuele sneeuwstorm van humor, muziek en dans“. “Niet alleen brengen ze hun Holiday Dancers mee, maar ook zal elk optreden worden opgeluisterd door heuse Mystery Guests en tal van andere gasten. Wie precies? Dat blijft de vraag. Verrassing gegarandeerd!

In november en december waren Mike en Thomas met de revue te zien in diverse theaters in het land. De theaterregie is in handen van Kees Prins. De registratie voor tv werd op 21 en 22 december opgenomen in De Kleine Komedie in Amsterdam.

Mike & Thomas zijn om 21.20 uur te zien op Nederland 3. (Foto: Michael Ferron)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen