Mike & Thomas voor het eerst met kerstrevue

Geplaatst op ma 24 dec 2007 om 11:17

Na verschillende theaterprogramma’s, comedyquizzen op tv én een heus boekje komen Thomas van Luyn en Mike Boddé vanavond op kerstavond met een Kerstrevue. “Een muzikaal, chaotisch programma met scherpe gesprekken en zotte dialogen“, belooft de VARA. Het duo maakte niet eerder een Kerstrevue. “Waarom hebben ze dát nou niet eerder gedaan? Nou, omdat de heren het de vorige kerstmissen te druk hadden met Kopspijkers, De Mike en Thomas Show en theatertours.

Nu komen Mike en Thomas met een “virtuele sneeuwstorm van humor, muziek en dans“. “Niet alleen brengen ze hun Holiday Dancers mee, maar ook zal elk optreden worden opgeluisterd door heuse Mystery Guests en tal van andere gasten. Wie precies? Dat blijft de vraag. Verrassing gegarandeerd!

In november en december waren Mike en Thomas met de revue te zien in diverse theaters in het land. De theaterregie is in handen van Kees Prins. De registratie voor tv werd op 21 en 22 december opgenomen in De Kleine Komedie in Amsterdam.

Mike & Thomas zijn om 21.20 uur te zien op Nederland 3. (Foto: Michael Ferron)
16 Reacties op “Mike & Thomas voor het eerst met kerstrevue”


 1. R.vG

  Als er nou twee mensen niet leuk zijn in Nederland dan zijn zij het wel. Verschrikkelijke saaie figuren met humor die na drie seconden niet meer om te lachen is.

 2. Anoniem

  Is iets te moeilijk voor je he RvG

 3. Mike

  Dit duo vindt zichzelf inderdaad net iets te grappig. Ik heb er niet veel mee. Maar wel goed dat Nederland 3 iets origineels doet op kerstavond. RTL 5, SBS 6, RTL 7 en NET5 zenden alleen films uit.

 4. yossarian

  Totaal niet mee eens! De Mike & Thomas show is juist een van de allerleukste programma’s van de afgelopen jaren.

 5. frank

  ik vind het een ongeloofelijk gemaakt programma.. ik kijk er in ieder geval niet naar..

 6. Timothi

  Vrezelijke figuren! Ongelovelijk irritant en totaal niet grappig. De Mike & Thomas show is één van de grootste ergenissen op de Nederlandse TV! Afschuwelijk als mensen zichzelf overmatig grappig en vermakelijk vinden.

 7. Theo's teeveetalk

  Top TV van 2 ongeloofelijk grote theateren TV talenten.
  Ik zit er helemaal klaar voor vanavond ;)

 8. Appie

  Paar irritante figuren en totaal humorloos……

 9. el-g

  ik ga zekers kijken! You love it or hate it!

 10. kraan

  Deze jongens hebben ontzettend veel talent. Ze zijn erg muzikaal en schrijven alles zelf en de regie wordt gedaan door Kees Prins (o.a. Jiskefet). Is er kwalitatief gezien iets vergelijkbaars bij de CO?, dacht het niet. Smaken verschillen, en je vind het mooi of niet, maar het is erg knap wat Mike en Thomas doen. Ik ga zeker kijken, er is verder niet zo heel veel bijzonders op tv. Hyacinth Bucket (it’s bouqet) en co. komen ook nog langs, hoewel een herhaling, erg leuk natuurlijk.

 11. Net

  Ik vind ze super

 12. Sander

  Zijn er hier nog mensen die het gekeken hebben? Zo ja wat vond je er van?

 13. kraan

  ik heb het opgenomen en er gisteravond nog wat van gezien maar het niet helemaal afgekeken, ik moet nog werken deze dagen dus goed uitgerust zijn. Maar ik vond het programma moeizaam op gang komen en het viel gewoon wat tegen, hoewel ik het tv-programma daarentegen erg sterk vind. Zo zie je maar weer, ook een “PO-fan” kan best kritisch zijn op de drie beste omroepen van nederland.

 14. Youri

  Ik vond de show op kerstavond echt geweldig!! Ik vraag me af of die voorstelling ook ergens terug te zien is?? kan iemand mij daar aan helpen?? reageren kan via youri_meergronden@hotmail.com

 15. Martijnjdd

  Begin was ff stroef, maar na een kwartiertje werd het echt leuk. Mike en Thomas blijven toch het sterkst met hun muzikale grappen.

 16. yossarian

  Heb het zojuist gezien via mijn mediabox.

  Zoals Martijn zegt: begin is inderdaad tamelijk stroef, maar na een kwartiertje wordt het heel leuk. Verrassende gastrollen van Dieuwertje Blok & Annick Boer & Bram van der Vlugt. Het decor is zo kitscherig & foeilelijk dat het al een grap op zich is. Daar hebben ze echt hun best voor gedaan!

  Conclusie: na een ietwat aarzelende start flikken ze het toch weer!, met absurdistische humor en ongelofelijke muzikaliteit. Deze show is ook zeer leuk voor mensen die niet zoveel met kerstmis hebben.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.