La Bloemen’s Kerstshow: ‘Kerst als nooit tevoren’

Geplaatst op ma 24 dec 2007 om 11:07

Na het grote succes van haar kerstthea- tershows in de voorgaande jaren, stond Karin Bloemen in 2006 in de Nederlandse theaters met een nieuwe denderende La Bloemen’s Kerstshow waaraan ook werd meegewerkt door onder anderen Sara Kroos, Hind, Astrid Joosten en Angela Groothuizen. Karin en haar gasten worden bijgestaan door haar eigen 9-koppige band. Vanavond op kerstavond is een compilatie van de show om 23.00 uur te zien bij de VARA op Nederland 1.

In de ‘Karin Bloemen Kerstshow’ is kerst niet zomaar kerst, aldus de VARA. “Het feest in de donkere dagen wordt door Bloemen c.s. vooral benaderd vanuit een vrouwelijk perspectief al was het maar omdat die c.s. alleen uit vrouwen bestaat.

Om te beginnen: Sara Kroos. “Een cabarettijgerin en een lefgozerin die overal haar vrouwtje staat. Na haar voorstelling ‘Zoetgevooisd’, staat ze nu met haar vierde show ‘Bries’ op de planken“, aldus een zegsvrouw van de VARA.

Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend geworden door haar deelname aan de eerste Idols en door haar goed ontvangen voorstelling Half Way Home waarmee ze in 2006 langs de Nederlandse theaters toerde.

Van de generatie van Karin doet de alom bekende en veelzijdige Angela Groothuizen en het kwartet wordt compleet gemaakt door Astrid Joosten. “Zij laat zich van een kant zien die slechts zeer weinigen van haar kennen…(Foto: Nick van Ormondt)

Bloemen’s Kerstshow is om 23.00 uur te zien. “Samen met haar gasten en bijgestaan door haar eigen 9-koppige band, inclusief backing vocals, verzorgt La Bloemen een hartverwarmende en onvergetelijke avond vol muziek, humor en ontroering.
11 Reacties op “La Bloemen’s Kerstshow: ‘Kerst als nooit tevoren’”


 1. Anoniem

  Daar ga ik absoluut niet naar kijken, ze heeft lelijk haar

 2. Mike

  Ik heb nog nooit iets gezien van Karin Bloemen, dus misschien ga ik vanavond om elf uur maar eens kijken. Jammer dat Pauw & Witteman niet een leuke kerstspecial hebben opgenomen.

 3. Ronald

  Wat een afschuwelijke foto.

 4. Patrick

  Ik heb deze show vorig jaar in het theater gezien en moet zeggen was best goed en voorla Sara kroos was echt om te lachen.

 5. Appie

  Zodra ze begint te schateren is de helft van de kijker weg…..

 6. wim

  zojuist de show gezien in een woord grandioos.

 7. Sander

  Ik vond het ook een leuke show.

 8. Anoniem

  1,2 miljoen kijkers. Het was tof. kom op la bloemen..vaker een theatershow met grote band.

 9. Ans de Groot

  Beste lezer,
  Na alle leuke reacties op de uitzending op kerstavond van Karin Bloemen, Angela Groothuizen en Astrid Joosten, baalde ik als een stier deze gemist te hebben.Geen probleem volgens iedereen, je kunt het terugzien op: uitzending gemist. Nou mooi niet. Ik heb van alles geprobeerd om deze te kunnen zien, maar ik kan hem nergens terugvinden. Kunnen jullie me vertellen hoe ik deze terug kan vinden op de computer. Bij uitzending gemist staan de vreemste dingen maar deze te gekke uitzending kan ik niet vinden. Help
  Ik hoop gauw iets te horen. Alvast bedankt.
  Ans de Groot

 10. rene

  waarschijnlijk een rechtenkwestie? Theatershows zijn in het algemeen niet terug te zien op uitzending gemist. Bij de show van youp van ’t hek staat bijvoorbeeld dat deze tijdelijk te zien is.

 11. Dia Rutten

  een beetje late reactie van mij, maar heb je inmiddels de show gezien? Ik heb ‘m opgenomen, dus……. laat ff wat van je horen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.