La Bloemen’s Kerstshow: ‘Kerst als nooit tevoren’

Na het grote succes van haar kerstthea- tershows in de voorgaande jaren, stond Karin Bloemen in 2006 in de Nederlandse theaters met een nieuwe denderende La Bloemen’s Kerstshow waaraan ook werd meegewerkt door onder anderen Sara Kroos, Hind, Astrid Joosten en Angela Groothuizen. Karin en haar gasten worden bijgestaan door haar eigen 9-koppige band. Vanavond op kerstavond is een compilatie van de show om 23.00 uur te zien bij de VARA op Nederland 1.

In de ‘Karin Bloemen Kerstshow’ is kerst niet zomaar kerst, aldus de VARA. “Het feest in de donkere dagen wordt door Bloemen c.s. vooral benaderd vanuit een vrouwelijk perspectief al was het maar omdat die c.s. alleen uit vrouwen bestaat.

Om te beginnen: Sara Kroos. “Een cabarettijgerin en een lefgozerin die overal haar vrouwtje staat. Na haar voorstelling ‘Zoetgevooisd’, staat ze nu met haar vierde show ‘Bries’ op de planken“, aldus een zegsvrouw van de VARA.

Verder de Marokkaans/Nederlandse zangeres Hind, bekend geworden door haar deelname aan de eerste Idols en door haar goed ontvangen voorstelling Half Way Home waarmee ze in 2006 langs de Nederlandse theaters toerde.

Van de generatie van Karin doet de alom bekende en veelzijdige Angela Groothuizen en het kwartet wordt compleet gemaakt door Astrid Joosten. “Zij laat zich van een kant zien die slechts zeer weinigen van haar kennen…(Foto: Nick van Ormondt)

Bloemen’s Kerstshow is om 23.00 uur te zien. “Samen met haar gasten en bijgestaan door haar eigen 9-koppige band, inclusief backing vocals, verzorgt La Bloemen een hartverwarmende en onvergetelijke avond vol muziek, humor en ontroering.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen