Kerstparade SBS 6 trekt 100.000 bezoekers

In het centrum van Almere zijn ruim 100.000 mensen zaterdagmiddag gaan kijken naar de SBS 6 Kerstparade. Dat meldt de omroep vanochtend. Een stoet van praalwagens vervoerde naast onder meer levensgrote bewegende rendieren en zwaaiende sneeuwpoppen ook pre- sentatoren van SBS 6. “Volgens officiële politieschattingen stonden ruim 100.000 toeschouwers, met name veel gezinnen, langs de kant om de SBS 6 Kerstparade van dichtbij te bewonderen“, aldus een zegsman van SBS 6.

Gistermiddag om 17.00 uur vertrok voor het eerst in Nederland de SBS 6 Kerstparade. “In Stadshart Almere reed een stoet prachtig verlichte praalwagens -waaronder levensgroot bewegende rendieren, zwaaiende sneeuwpoppen en knallende champagneflessen- stapvoets door het centrum en bezorgde het in groten getale opgekomen publiek het ultieme kerstgevoel“, aldus SBS 6.

Diverse presentatoren van SBS 6, waaronder Tooske Ragas, Henkjan Smits, Piet Paulusma, Rob Geus, Edward van Cuilenborg en Hans Kraaij jr., reden mee in de Kerstparade. “De Kerstparade is al zes jaar een groot succes in vele Belgische steden. Naast de vele praalwagens en de BN’ers, reed in Almere ook de enige echte prachtig verlichte Coca Cola-truck mee in de SBS 6 Kerstparade.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen