Kerstparade SBS 6 trekt 100.000 bezoekers

Geplaatst op zo 23 dec 2007 om 11:52

In het centrum van Almere zijn ruim 100.000 mensen zaterdagmiddag gaan kijken naar de SBS 6 Kerstparade. Dat meldt de omroep vanochtend. Een stoet van praalwagens vervoerde naast onder meer levensgrote bewegende rendieren en zwaaiende sneeuwpoppen ook pre- sentatoren van SBS 6. “Volgens officiële politieschattingen stonden ruim 100.000 toeschouwers, met name veel gezinnen, langs de kant om de SBS 6 Kerstparade van dichtbij te bewonderen“, aldus een zegsman van SBS 6.

Gistermiddag om 17.00 uur vertrok voor het eerst in Nederland de SBS 6 Kerstparade. “In Stadshart Almere reed een stoet prachtig verlichte praalwagens -waaronder levensgroot bewegende rendieren, zwaaiende sneeuwpoppen en knallende champagneflessen- stapvoets door het centrum en bezorgde het in groten getale opgekomen publiek het ultieme kerstgevoel“, aldus SBS 6.

Diverse presentatoren van SBS 6, waaronder Tooske Ragas, Henkjan Smits, Piet Paulusma, Rob Geus, Edward van Cuilenborg en Hans Kraaij jr., reden mee in de Kerstparade. “De Kerstparade is al zes jaar een groot succes in vele Belgische steden. Naast de vele praalwagens en de BN’ers, reed in Almere ook de enige echte prachtig verlichte Coca Cola-truck mee in de SBS 6 Kerstparade.
15 Reacties op “Kerstparade SBS 6 trekt 100.000 bezoekers”


 1. Anoniem

  Goh je kon er op wachten. SBS heeft voor de 17e keer een goede dag dit jaar; meteen een persbericht!

 2. Gerrit

  Weer iets GEJAT door SBS!

  Maar dit keer vanuit het buitenland….

 3. Anoniem

  Misschien hebben ze toestemming, weet jij het gerrit
  Negatiefe gek

 4. Benny12345

  Was op zich wel leuk, maar viel ook wel een beetje tegen. Het was echt ontzettend druk… Enne al die (on)bekende sterren op 1 wagen, hadden ze beter verspreid over al die wagens kunnen doen

 5. R.vG

  Leuk en geslaagd initiatief van SBS en de gemeente Almere.
  Voor de azijnpisserige reacties hierboven. Ja kunt alles wel afzeiken als je dat wil, maar als iets gewoon positief is, is dat nergens voor nodig.

 6. VTM

  @Gerrit , ze hebben de wagens GEHUURD van VTM , dus ze HADDEN toestemming, check je feiten voordat je iets ligt te roepen als kip zonder kop!

 7. Johan

  hoe gebrainwashed moet je zijn om naar een Cola Truck te kijken

 8. Piet

  Wat een stom persbericht zeg..
  Hoe verzin je het ‘de enige echte verlichte coca cola truck’, jeetje respect voor SBS hoor, hoe krijgen ze dat nou weer voor elkaar! Dit haalt mij over om volgend jaar te gaan kijken naar de parade!

 9. Rick

  100.000 mensen, dat is dan ook precies dezelfde hoeveelheid die altijd naar sbs kijken. En om de presentatoren en presentatrices van SBS nou sterren te noemen vind ik ook zwaar overdreven, ze hebben hun ooit 10 jaar geleden van de straat geplukt en tot hun sterren gebombardeerd.

 10. hahaha

  niet waar Rick ga je kont wassen stomme mens

 11. RobbieBoy

  Jammer dat ze het niet intergraal op tv hebben uitgezonden, zo’n mooi concept.

 12. Anoniem

  net 5 in februari zondag

  2030 Ghost Whispers 400.000/500.000
  2130 Medium 600.000/700.000
  2230 Lost 500.000/600.000

  geen concureentie van andere series. wort een Top marktaandeel

 13. Anoniem

  LOST:D

 14. horsie

  Ik was afgelopen zaterdag in Almere voor de kerstparade helemaal top maar wie weet de naam van de drumband die in het begin van de stoet liep.

 15. Albert Bolink

  Wat jullie NU nog weten is dat de optocht van 2008 minstens 95% van de wagens in 2007 had. En schandaal: Zie mijn bericht bij ;

  http://deweekkrant.nl/artikel/2008/december/26/sbs_toont_weinig_respect_voor_zijn_kijkers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.