Harry Potter drie dagen lang op SBS 6

De kerstdagen staan dit jaar in het teken van Harry Potter bij SBS 6. Het station zendt namelijk de eerste drie films van de populaire tovenaarsleerling uit. Vanavond op kerstavond is nog eens te zien hoe het allemaal begon in Harry Potter en de Steen der Wijzen. Op eerste Kerstdag volgt De Geheime Kamer en op tweede Kerstdag staat de première van Harry Potter en de Gevangene van Azkaban op het programma. De verhalen van J.K. Rowling worden omringd door ‘echte’ kerstfilms.

De Harry Potter-films staan maandag, dinsdag en woensdag om half negen op het programma. “Om de sfeer compleet te maken zendt SBS 6 een reeks échte kerstfilms uit“, aldus een woordvoerder van de televisiezender over de programmering tijdens kerst. “Bijvoorbeeld de hartverwarmende It’s a very merry Muppet Christmas Movie en The Santa Clause 1 en 2 met Tim Allen in de hoofdrol. De klassieker Willy Wonka and the Chocolate Factory mag niet ontbreken en dat er met kerst ook gelachen mag worden, bewijst Christmas Vacation 2: Cousin Eddie’s Island Adventure.

Door het uitzenden van kerstfilms vervalt de reguliere programmering van SBS 6 tot en met woensdag. Daardoor zijn programma’s als Trauma NL, Hart van Nederland, Shownieuws en Trauma Centrum niet te zien tijdens de kerstdagen.

Een overzicht van de programmering van SBS 6 tijdens kerst:

24 december 2007
17.00 uur: It’s a very merry Muppet Christmas Movie
18.35 uur: The Santa Clause
20.30 uur: Harry Potter en de Steen der Wijzen

25 december 2007
14.20 uur: Deck the Halls
17.05 uur: Christmas Vacation 2: Cousin Eddie’s Island Adventure
18.35 uur: The Santa Clause 2
20.30 uur: Harry Potter en de Geheime Kamer

26 december 2007
14.35 uur: Comfort and Joy
18.35 uur: Willy Wonka and the Chocolate Factory
20.30 uur: Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen