De Co-Assistent van half uur naar heel uur

De Nederlandse dramaserie De co-assistent krijgt vanwege haar succes een tweede seizoen bij NET 5. Dat meldt de tv-zender vandaag. De lengte van de afleveringen gaat in het tweede seizoen van een half uur naar een uur, waardoor er meer ruimte is voor verhalen rond de andere karakters. “We zijn ongelofelijk trots dat het ons is gelukt om van de serie een typische feel good NET 5 serie te maken vol humor. We kijken dan ook uit naar het nieuwe seizoen“, zegt Karin de Groot van NET 5.

De hoofdrolspelers van de serie zijn onder meer Hanna Verboom, Kasper van Kooten, Thom Hoffman en Michiel Huisman. Ronald Giphart en Jeroen van Baaren schrijven ook voor het nieuwe seizoen de scripts. Het tweede seizoen van De co-assistent is in het najaar van 2008 te zien bij NET 5.

De co-assistent heeft een succesvol eerste seizoen achter de rug. De best bekeken aflevering behaalde bijna 600.000 kijkers. “Gemiddeld genomen is de dramaserie het best scorende programma van het afgelopen najaar in de voor NET 5 belangrijkste doelgroep, vrouwen tussen de 20-34 jaar“, aldus een zegsvrouw.

Vanavond zendt NET 5 de laatste aflevering uit van seizoen 1. In deze aflevering wordt columnist Martin Bril opgenomen in het ziekenhuis van de co-assistenten. Bril beschrijft dagelijks in zijn columns over het verblijf, waarin hij in eerste instantie niet erg positief over is. Verstraeten doet er alles aan om ‘zijn’ ziekenhuis in een goed daglicht te zetten en probeert zich te profileren als een zeer belezen man.

De opnamen van het tweede seizoen vangen komend voorjaar weer aan in Haarlem. Het tweede seizoen is in het najaar van 2008 te zien zijn bij NET 5. “De co-assistent wordt geproduceerd door FourOne.Media, die erg blij is met het succes en het vertrouwen van NET 5 in de serie“, aldus de zegsvrouw.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen