Floortje en Sander in finale Sterren dansen op het IJs

Geplaatst op za 22 dec 2007 om 10:40

Floortje Smit en Sander Foppele staan vanavond in de finale van Sterren dansen op het IJs op SBS 6. Rond de klok van 22.30 uur is duidelijk of Nederland heeft gekozen voor Floortje of Sander (foto) als winnaar. “Het is super om in de finale te zitten want je hebt dan alle uitzendingen meegemaakt en de finale is echt de kers op de taart“, zegt soapacteur Sander. Idols-finaliste Floortje: “Ik had het echt nooit willen missen het is één van de gaafste dingen geweest die ik tot nu toe heb gedaan.

In de finale proberen Sander en Floortje de harten van de kijkers te stelen met twee kühren. “Spannend wordt het zeker, want ook al is Sander sinds de start van het programma de nummer één van het publiek, Floortje kwam halverwege de serie op dreef en versloeg toppers als Glennis Grace en Melody Klaver“, vertelt een woordvoerder van SBS 6. “Dit is allemaal te zien in een korte terugblik.

Holiday On Ice sterren Nick en Florentine geven in de finale bovendien voor de laatste keer dit jaar op nationale televisie een optreden weg. En ook choreografen Bob en Delene laten voor één keer zelf zien wat zij kunnen.

Sterren dansen op het IJs is vanavond vanaf 20.00 uur te zien bij SBS 6. Tussen 22.00 uur en 22.15 uur wordt Sterren Dansen op het IJs even onderbroken voor beelden van de SBS 6 Kerstparade, die vandaag in Almere is. Om 22.15 uur wordt vervolgens bekend gemaakt wie de winnaar is van de derde Sterren Dansen op het IJs.
15 Reacties op “Floortje en Sander in finale Sterren dansen op het IJs”


 1. Blizzje

  Waar geen hond naar kijkt in vergelijking met de vorige SDOHI.

 2. !#Michael#!

  Ik betwijfel ook of dit tegen over Idols en Mooi weer de Leeuw kans van slagen heeft?! Flopper de flop?!

 3. mart

  Jammer dat ze het op zaterdag zettn ipv op vrijdag want de zaterdag avond is helaas voor sdohij voor IDOLS!!!!

 4. mart

  Enige wat erg irritant is is dat na idols lobal dancing with the stars komt en idols backstage, maar ik adviseer iedereen om eens gewoon naar rtl5 te schakelen vorige week nog geen 350.000 terwijl de presentatie van de backstage uitzending beter was dan de show zelf en die backstage uitzending zie je bij geen 1 programma, echt top als je het eenmaal een keer gezien hebt zal je zien dat het top is, en met zulke lage kijkcijfers zoudn ze het wel eens kunnen gaan schrappen dus kijken allemaal naar idols en IDOLS BACKSTAGE

 5. piet

  who cares :)

 6. tosti

  Hopelijk halen ze een miljoen, zou leuk zijn na de depressie van SBS.
  Achja, over een paar maanden komt er toch wel weer een nieuw seizoen, zo is SBS nou eenmaal.

 7. piet

  Ik ben Joling Moe… misschien een leuke tekst voor zijn shirt!

 8. drama queen

  @piet

  of met gierende banden van de buis af blijven we toch nog in zijn straatje

 9. Anoniem

  @Piet
  ‘Gillend van de buis’

  ‘Gerard Joling? Ik heb er de kracht niet meer voor!’

  En al die mensen die NIET naar Joling willen kijken en denken ‘ik ga lekker iets zinvols kijken’ komt die Joling weer tegen bij o.a. Pauw en Witteman en Jensen waar de SBS presentator uit handen van de RTL presentator een gouden DVD….

  Maar ach laten we eerlijk zijn, Joling doet zo’n beetje elk programma bij SBS maar zijn zusje Gordon doet exact hetzelfde bij RTL waar hij bijv. de gehele oudjaarsavond te zien is dus wat SBS doet met Joling doet RTL met Gordon en is dus net zo dom bezig, beide snappen echt niet dat altijd dezelfde koppen voor een programma niet goed is voor de kijkcijfers

 10. drama queen

  doe maar sander floortje is gewend 2de te worden

 11. Anoniem

  Hopelijk komt er niet een 4e serie. Er zijn al genoeg ‘with the stars’ programma’s geweest dacht ik zo.

 12. Piet

  Ja maar Joling kom je zelfs tegen in reclames voor vuurwerkpakketjes en ga zo maar door!

  Ook als je hem bij P&W ziet.. hele tijd proberen lollig te zijn, gekke bekken trekken.. het is nu gewoon klaar :)!

 13. kees

  ik hoop dat sander wint. vind hem een stuk beter. hij verdient het.

  maar stom van sbs6 dat ze het op de zaterdag doen.
  vanavond is de eerste echte liveshow van idols. denk dat daar wel veel mensen naar gaan kijken. ik in ieder geval wel.

  dus helaas sbs ….

 14. Anoniem

  Grote flop deze reeks voor SBS6

 15. Anoniem

  gatver waarom moeten ze in godsnaam iedereen live gaan bedanken; zal ons iets interesseren; doe dat in een speech tijdens de afterparty; niet live…
  nance: “dank je wel meneer met de kale kop we houden van jullie etc”

  Kerstparade was echt bagggggger! 3 x niks; een grote flop!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.