Floortje en Sander in finale Sterren dansen op het IJs

Floortje Smit en Sander Foppele staan vanavond in de finale van Sterren dansen op het IJs op SBS 6. Rond de klok van 22.30 uur is duidelijk of Nederland heeft gekozen voor Floortje of Sander (foto) als winnaar. “Het is super om in de finale te zitten want je hebt dan alle uitzendingen meegemaakt en de finale is echt de kers op de taart“, zegt soapacteur Sander. Idols-finaliste Floortje: “Ik had het echt nooit willen missen het is één van de gaafste dingen geweest die ik tot nu toe heb gedaan.

In de finale proberen Sander en Floortje de harten van de kijkers te stelen met twee kühren. “Spannend wordt het zeker, want ook al is Sander sinds de start van het programma de nummer één van het publiek, Floortje kwam halverwege de serie op dreef en versloeg toppers als Glennis Grace en Melody Klaver“, vertelt een woordvoerder van SBS 6. “Dit is allemaal te zien in een korte terugblik.

Holiday On Ice sterren Nick en Florentine geven in de finale bovendien voor de laatste keer dit jaar op nationale televisie een optreden weg. En ook choreografen Bob en Delene laten voor één keer zelf zien wat zij kunnen.

Sterren dansen op het IJs is vanavond vanaf 20.00 uur te zien bij SBS 6. Tussen 22.00 uur en 22.15 uur wordt Sterren Dansen op het IJs even onderbroken voor beelden van de SBS 6 Kerstparade, die vandaag in Almere is. Om 22.15 uur wordt vervolgens bekend gemaakt wie de winnaar is van de derde Sterren Dansen op het IJs.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen