Drie modeontwerpers in finale Project Catwalk

Na weken vol stress en tijdsdruk staan modeontwerpers Daisy, Joshua en Django vanavond met geslepen modescharen recht tegenover elkaar in de finale van het RTL 5-programma Project Catwalk. De winnaar krijgt een modereportage in fashionmagazine Elle. Presentatrice Renate Verbaan heeft de drie enorm zien groeien. “Vooral de laat- ste weken tekende zich een behoorlijk verschil in niveau af. Je kunt zien dat ze veel geleerd hebben, hun talent is echt heel erg ontwikkeld.

De drie talentvolle designers overtuigden de jury de afgelopen periode met hun drive, inzicht en eigen stijl van ontwerpen. De jury bestaat ook tijdens deze finale-uitzending uit de vertrouwde gezichten Renate Verbaan, Daryl van Wouw en Cécile Narinx. Voor vast jurylid en Elle-hoofdredactrice Cécile Narinx mag er bij een volgende editie van het programma nog wel wat meer nadruk worden gelegd op het ontwerpproces en de creaties. “Nu is toch ook nog veel reality. De nuance wordt bijvoorbeeld uit de jurycommentaren geknipt, ze zijn natuurlijk op zoek naar kittige oneliners.

De winnaar mag zich ‘de meest veelbelovende topdesigner’ noemen, krijgt een exclusieve modereportage in fashionmagazine Elle én gaat naar huis met maar liefst €15.000 om een eigen show te maken voor de aankomende Amsterdam Fashion Week. Verder wordt hij of zij een jaar lang vertegenwoordigd door pr-bureau Spice PR.

Project Catwalk is vanavond om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen