Ruud de Wild naar Q-Music

Ruud de Wild gaat volgend jaar aan de slag bij Q-music. Samen met Jeroen Kijk in de Vegte zal hij vanaf 10 maart 2008 een geheel nieuwe ochtendshow presenteren. Dat meldt een zegsvrouw van de radiozender vandaag. Q-music is “zeer verheugd” over de komst van De Wild. De presentator van de huidige ochtendshow, Jeroen van Inkel, zal vanaf 10 maart een nieuw programma bij Q-music gaan presenteren. De exacte programmering zal in februari bekend worden gemaakt.

De Wild meldde zich in augustus 2007 ziek bij Radio 538. In oktober kwamen Radio 538 en De Wild tot overeenstemming over beëindiging van het arbeidscontract. “Ik wil me nu echter vrijmaken voor iets helemaal anders“, liet De Wild toen weten.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen