Ruud de Wild naar Q-Music

Geplaatst op Mon 10 Dec 2007 om 15:10Ruud de Wild gaat volgend jaar aan de slag bij Q-music. Samen met Jeroen Kijk in de Vegte zal hij vanaf 10 maart 2008 een geheel nieuwe ochtendshow presenteren. Dat meldt een zegsvrouw van de radiozender vandaag. Q-music is “zeer verheugd” over de komst van De Wild. De presentator van de huidige ochtendshow, Jeroen van Inkel, zal vanaf 10 maart een nieuw programma bij Q-music gaan presenteren. De exacte programmering zal in februari bekend worden gemaakt.

De Wild meldde zich in augustus 2007 ziek bij Radio 538. In oktober kwamen Radio 538 en De Wild tot overeenstemming over beëindiging van het arbeidscontract. “Ik wil me nu echter vrijmaken voor iets helemaal anders“, liet De Wild toen weten.


24 Reacties op “Ruud de Wild naar Q-Music”


 1. Mike

  Een gouden set van Q-Music. Dit gaat veel luisteraars opleveren. Ruud de Wild gaat nu dus concurreren met zijn oud-collega Edwin Evers. Ben benieuwd wie de strijd gaat winnen.

 2. Chiel

  Kan ie z’n eigen muziek nu wel draaien :lol:

 3. kraan

  538 of Q-music, het blijft één pot nat. Hitzenders met muziek voor de middelmaat en schreeuwerige dj’s. Niet mijn ding, maar dat hadden jullie al wel begrepen lijkt me.

 4. Martijn

  Echt heel laf hope die weg is gegaan bij Radio 538…

 5. René

  Dapper om tegenover zn oud collega/538 boegbeeld te gaan staan. Voor Q een goede move. Ik ben benieuwd of van Inkel betrokken was bij de plannen of dat hij dit nieuws te horen kreeg.

 6. DAVID

  Wat een eikel is die ruud. Hij wilde weg omdat hij zijn muziek niet kon draaien en nu gaat ie naar Q-music waar hij ook zijn eigen muziek niet kan draaien. Ruud wees gewoon eens eerlijk en zeg gewoon dat je het voor het geld doet.

 7. David H

  Mee eens, naamgenoot. Wat is dat toch met die arrogante 538-DJ’s? Helemaal prima als je bij 538 weg wil en ergens anders aan de slag wilt, niets mis mee. Maar zég dat dan gewoon. Nu gaat ie gewoon precies hetzelfde doen, terwijl ie bij 538 daarvoor wegging.

  Wel een goede zet van Q overigens. Ze zijn behoorlijk aan het stijgen in de luistercijfers en denk dat dit alleen maar doorzet hierdoor.

 8. KEES

  Arrogante Kwal ben blij dat ie is opgerot!!

 9. TwanDS

  wat een natte tosti die vent. je ziek melden is toch wel het allerzieligst wat je kan doen als je het niet met je werkgever eens bent. zeker een pvda stemmer….

 10. Roog

  Q zit in een hoger leeftijdssegment dan 538. Grote kans dus dat er meer ruimte is voor “eigen keuzes” dan bij 538.

 11. RADIOACTIVE

  Heel goed van Ruud! Ik had het voorspeld :)

 12. M@rk-Bred@.

  Het volgende bericht mis ik op deze site:

  Arne Jansen overleden 10/12/2007
  In de jaren 70 had Arne Jansen een superdikke hit in Vlaanderen en Nederland met “Meisjes met Rode Haren”.

  De zanger overleed maandag. Arne overleed is zijn thuisbasis Silvolde. Jansen was 56 jaar en zong nog steeds. Vorig jaar was hij trouwens nog twee weken in ons land (= België) om optredens af te werken.

  © http://www.showbizzsite.be

 13. Frits

  “wat een natte tosti die vent. je ziek melden is toch wel het allerzieligst wat je kan doen als je het niet met je werkgever eens bent. zeker een pvda stemmer….”

  Die kans is meer dan groot, Twan. :P

 14. Johan B.

  Post 12: zie ook Omroep Gelderland. Afgelopen zaterdag scheen hij nog bij Radio Gelderland geweest te zijn!

 15. kraan

  @9 Twan, nou is de pvda ook niet echt mijn partij, maar de vergelijking die jij maakt lijkt mij een beetje vergezocht en vooringenomen.

 16. Puk

  Jammer dat Jeroen Kijk in de Vegte ook met hem meedoet. JKidV kan makkelijk zijn eigen show dragen met z’n sidekicks, dat heeft ie bij Caz! wel bewezen. Ruud de Wild vind ik helemaal niks. Zo saai en alleen maar niks zeggend geblaat.

 17. David H

  Jeroen heeft denk ik JUIST bij Caz! bewezen dat ie beter is als sidekick. Ik heb het ook enkele keren geluisterd, maar vond hem samen met Ruud in de 538-tijd (van 8 jaar geleden ofzo) echt beter. Samen zullen ze best weer een leuk programma gaan maken. Ik luister eigenlijk al geen de Wild meer sinds ie de eerste keer bij 538 wegging, maar dit zal best wel weer een succesje worden. Maar ik blijf erbij dat ik het een zielige, trieste en sneue streek vind om je ziek te melden als je gewoon geen zin meer hebt. Zeker voor het salaris dat zijn werkgever 538 hem betaalt.

 18. RobbieBoy

  En wat gebeurd er met “Het foute uur”? Want dat word nu uitgezonden

 19. elwin

  Het Foute Uur zal toch blijven bestaan neem ik aan? Ruud van 6-9 en van 9-10 dan Het Foute Uur…

  Wel leuk trouwens dat Ruud naar Q gaat. In zijn tijd op 3FM luisterde ik nog geregeld, toen nog met Jeroen Kijk in de Vegte! Ben benieuwd.

 20. Puk

  Op 16 dat ben ik niet. Ik vind Ruud juist lekker om naar te luisteren.

 21. michel

  leuk! hoop dat ze sander de heer en jurre bosman ook wegkapen bij 3fm! kunnen ze weer net als toen in de middag koffietijd(ruuddewild.nl het service programma van hilversum 3 dat werd gesponsord door joppy handig met schroefdoppy nu ook in bloemkool/kerrie smaak!) nadoen! zijn show was bij 538 nooit meer zo leuk als toen!

 22. Irene

  Gaaf nieuws! Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte weer samen. Ik ga luisteren.

 23. Adam

  Wat een smerige streek van Ruud! Ik dacht dat hij eerder zei dat hij voelt “dat het gaat aflopen bij de radio. De kick wordt minder.” Dan krijg je nu te horen dat hij naar Q-music gaat.

  Bizar voor woorden. Hij doet dit zeker om bij Q nog meer te verdienen, terwijl hij al met zijn schilderijen ongetwijfeld veel geld verdient. Geldklopper die je d’r bent!!

  Onbegrijpelijke en domme actie. Dit gaat 538 luisteraars kosten (voor 538 is het maar goed ook, want ze hebben al een topprogramma laten vallen (weekendRick))

 24. Adam

  @Puk (20) Bedoel je dat je Ruud alleen maar lekker vindt om naar te luisteren of om er ook nog wat anders mee te doen? :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.