De Nieuwe Uri Geller vanaf 26 januari bij SBS 6

SBS 6 start op zaterdag 26 januari met de “spectaculaire” liveshow De Nieuwe Uri Geller. In dit wekelijkse programma gaat de zender exclusief op zoek naar de Nederlandse opvolger van het fenomeen Uri Geller. Dat meldt de tv-zender vandaag. Zoals in april bekend gemaakt, heeft SBS 6 het internationale hitformat The Successor dit jaar gekocht op de tv-beurs in Cannes. “In het thuisland van The Successor, Israël, was de opzienba- rende show het best bekeken program- ma ooit“, aldus SBS 6.

In De Nieuwe Uri Geller gaan tien kandidaten met bijzondere gaven elke week de strijd met elkaar aan om te bepalen wie zich de Uri Geller van Nederland mag noemen. “Uri Geller zelf zal een grote en speciale rol in het programma vervullen en bij elke live uitzending aanwezig zijn“, aldus een woordvoerder van SBS 6.

De kijkers thuis bepalen uiteindelijk welke kandidaat het in zich heeft de ultieme mentalist van Nederland te worden. “Meer informatie over de kandidaten en de presentatie van De Nieuwe Uri Geller wordt volgende week bekend gemaakt.

Uri Geller verwierf wereldfaam met zijn optredens waarin hij zijn bijzondere gaven toonde, van het buigen van lepels tot het weer op gang brengen van kapotte horloges. Ook zijn telepathische gaven zijn vermaard. In 1997 liet Uri Geller op afstand de bekende Big Ben klok in Londen stoppen met tikken. Daarnaast liet hij zaadjes binnen enkele seconden uitgroeien tot centimeters grote plantjes.

De Nieuwe Uri Geller wordt geproduceerd door SBS Productions. “Het originele format ‘The Successor’ is een creatie van Keshet Broadcasting, Kuperman Productions en Uri Geller en wordt gedistribueerd door SevenOne International, het wereldwijde programmadistributiebedrijf van ProSiebenSat.1 Group.

De Nieuwe Uri Geller wordt vanaf 26 januari elke zaterdag om 20.00 uur uitgezonden op SBS 6. Voorafgaand aan De Nieuwe Uri Geller zendt SBS 6 op vrijdag 25 januari om 20.30 uur de documentaire Het Fenomeen Uri Geller uit.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen