Carmen, Kassandra en Cecile in finale ‘Next Top Model’

De rode Cecile, lichtblonde Carmen en donkere Kassandra staan vanavond in de twee uur durende live-finale van het programma Holland’s Next Top Model met presentatrice Daphne Deckers. De finale vanuit de lichtfabriek in Haarlem wordt feestelijk geopend met een optreden van de Sugababes, waarna het drietal voor de laatste keer beoordeeld wordt door de vakjury. “Ik had het echt niet verwacht“, zegt Kassandra. “Er doen zo veel mooiere meisjes mee aan zo’n modellenwedstrijd.

Door hun optreden op televisie, wordt het drietal regelmatig herkend op straat. “Ik was laatst een keer uit en toen werd ik herkend door een paar meiden“, vertelt Carmen in Veronica Magazine. “Ze zaten me afkeurend aan te kijken, maar ik was zo vrolijk, dat ik stond te grijnzen. Toen werden ze wel weer vriendelijk. Als mensen denken dat ik arrogant ben, weten ze gewoon niet beter.

Kassandra vertelt dat mensen heel erg letten op wat ze doet. “En trekken daar heel snel conclusies uit. Zo zat ik laatst in de trein en ik had een nogal emotioneel gesprek met een vriendin, ik zat te huilen enzo. Mensen herkenden me en zaten elkaar aan te stoten en ik voelde me zo bekeken. Helemaal niet leuk.

Volgens Cecile kent de strijd geen verliezers. “Ben ik het wel mee eens. Ik denk dat iedereen wel werk kan krijgen naar aanleiding van dit programma.” Als ze wint, hoopt ze goed door te breken. “Nederland is niet te klein. Maar je wilt natuurlijk altijd uitbreiden en meer van de wereld zien!

De modellen in spé worden in de finale niet alleen beoordeeld door de kritische vakjury, maar ook het publiek kan deze avond hun stem uitbrengen via sms. Uberstylist en coach Bastiaan van Schaik is deze avond ‘backstage reporter’ en legt achter-de-schermen de voorbereidingen vast en interviewt de modellen.

Niet alleen de Nederlandse fashion- en glamourwereld is aanwezig, ook familie van de finalisten zitten in de zaal. Op het programma staan modeshows van Nederlandse topontwerpers en exclusieve luxelabels. “Maar ook worden de meiden onderworpen aan de ultieme live challenge“, vertelt een woordvoerster van televisiezender RTL 5. “Live on stage moeten de drie finalisten een ultieme opdracht doen: welk meisje presteert zelfs in een grote live televisieshow als een echt topmodel?

De winnares wint een modellencontract ter waarde van 75.000 euro bij het gerenommeerde modellenbureau ModelMasters The Agency. Daarnaast krijgt zij een cover op de Nederlandse Glamour, is zij te bewonderen in een grootscheepse reclamecampagne van L’Oréal Paris en doet ze in januari mee aan de prestigieuze verkiezing ‘Ford Supermodel Of The World’ die in New York plaatsvindt.

Holland’s Next Top Model is om 20.30 uur te zien op RTL 5.

9 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
proficiat!!!
januari 7, 2008 15:12

vond van begin af aan kassandra al un toffe leuke meid. had dus graag gewild dat zij gewonnen had, maar dat cecile nu gewonnen heeft vind ik ook super. ze heeft un mooi koppie. maar die carmen vond ik in ut midden van de afleveringen ook wel leuk, maar later werd ut minder en zelfs in de finale vond ik haar helemal nix. proficiat cecile, en hoop dat we van kassandra ook nog wat gaan horen, maar dat denk ik wel :-)

Gast
Anoniem
december 18, 2007 11:03

whahaha carmen gelukkig maar 3 punten (vd 100) stom kind

Gast
bas
december 17, 2007 22:18

wat een slechte show was het, zeg! traag, traag, traag en met flauwe opdrachten…

Gast
Henk
december 17, 2007 21:23

Kijkcijferhit let maar op 1,3 miljoen kijkers, alle vrouwen van nederland zitten dit momenteel te kijken.

Gast
Dah
december 17, 2007 18:56

Ik ben ook voor Cecile, hoor van heel veel mensen dat ze voor Cecile zijn, die andere twee meiden zijn harstikke gek!

Gast
Stan
december 17, 2007 16:11

Hopen dat Cecile wint, het meest normale meisje met de mooiste foto’s.

Gast
RTL
december 17, 2007 13:36

Hoop ook dat Carmen wint, cecile is gewoon standaard mooi zeg maar en die kassandra is idd en pot en heeft een veeel te groot ego zo vol van zichzelf bah!

Gast
René
december 17, 2007 12:13

Mijn stem gaat naar Carmen. Die Kassandra moet ik niet (vast een pot), en Cecile vind ik gewoon echt niet mooi…lome uitstraling. Carmen heeft een lekkere frisse kop!
Maar ik denk dat t uiteindelijk zal gaan tussen Kassandra en Cecile…:-(((

Gast
Sebas
december 17, 2007 10:53

En nu maar hopen dat Kassandra wint en niet dat nietszeggende rosse meisje of die blonde die totaal niet fotogeniek is…

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen