Yolanthe Cabau van Kasbergen naar de TROS

Geplaatst op wo 28 nov 2007 om 12:01

Yolanthe Cabau van Kasbergen (foto) presenteert vanaf maart 2008 het nieuwe TROS-programma Twinzz. Dat meldt een zegsvrouw van de omroep vandaag. Yolanthe blijft bij BNN nog te zien als actrice in ONM, maar haar presentatie- werkzaamheden voor de omroep rond ze de komende maanden af. “De TROS biedt me deze kans die te mooi is om te laten liggen. Ik voel me helemaal thuis bij BNN, maar dit is een fantastische nieuwe uitdaging waar ik mijn uiterste best voor ga doen!

In Twinzz gaat Yolanthe samen met platenproducent Ferdi Bolland en met behulp van zijn specialistische team, op zoek naar drie getalenteerde eeneiige tweelingen. Deze zullen samen de ultieme zeskoppige superband Twinzz gaan vormen. In december starten de opnamen van Twinzz en op donderdag 13 maart 2008 is de eerste aflevering van dit nieuwe muzikale TROS-programma te zien.

Gerard Baars, programmaleider TROS, is erg blij met de komst van de vriendin van Jan Smit. Gerard Baars vertelt: “Wij zijn er trots op Yolanthe te mogen verwelkomen bij de Grootste Familie van Nederland. Talent is dun gezaaid en we zien voor Yolanthe een mooie rol weggelegd bij de TROS, nu en in de toekomst.(Foto: W. van de Boogaard)
27 Reacties op “Yolanthe Cabau van Kasbergen naar de TROS”


 1. JM

  Gezellig samen met Jan :S

 2. Hans Anders

  Hoe zit het nu eigenlijk met haar haarimplant?

 3. Martijnjdd

  Twinzz zou toch eerst ook naar Jan gaan?

 4. kees de wit

  top die tros heeft er wel een neus voor

 5. kees de wit

  goed gedaan van die tros

  nee jan zou dat niet gaan doen

  volgens mij boshart

 6. Mickey Roeleert

  @Hans Anders

  “Hoe zit het nu eigenlijk met haar haarimplant?”

  Nou, Jan Smit is de vent die ‘em d’r bij haarimplant :) :)

 7. Hans Anders

  Whoehaha die is goed,

  Maar even serieus, ik ken een paar mensen die bij de postproduktie van ONM steeds worden afgeleid door haar voorhoofd haarimplant.
  Lekker belangrijk he?
  Trouwens, wanneer wordt Goudkust herhaald?

 8. Mickey Roeleert

  Afgeleid door haar voorhoofd ?!? Zijn zeker van die buttcowboys. Ik zou eerder afgeleid worden door haar volle borsten.

 9. Anoniem

  wat een slecht programma format weer zeg :S

 10. Anoniem

  Waarom niks over Wilders film

  De publieke omroepen zijn niet door Geert Wilders benaderd met het verzoek zijn voorgenomen provocerende film uit te zenden. Volgens een woordvoerder van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is niets bekend over mogelijke interesse van publieke omroepen voor de koran-film.
  De fractievoorzitter van de PVV liet eerder vandaag weten dat hij werkt aan een film waarin de koran wordt neergezet als een fascistisch boek. Het is de bedoeling dat de film in januari op de tv komt. Naar verluidt zouden enkele publieke omroepen interesse hebben in de film.

  ”In het uitzendschema voor januari staat geen film van Geert Wilders ingepland. Mocht een omroep plaats willen maken voor een extra uitzending, dient dat eerst met de zendercoördinatoren te worden overlegd”, aldus de NPO.

  Een mogelijkheid om de film op tv te krijgen, zou zijn via de zendtijd voor politieke partijen. Elke partij mag per jaar zeventien uitzendingen van bijna drie minuten maken in dat kader. Het Commissariaat voor de Media houdt toezicht op de uitzendingen, maar dat gebeurt pas achteraf. Het is niet bekend hoe lang de film van Wilders zal zijn.

 11. winnie

  Jan zou in eerste instantie wel twinzz gaan presenteren, nu gaat zijn vriendin er met zijn baantje vandoor haha

 12. Anoniem

  @Anonymous
  Hoe minder aandacht voor de waanideeën van Wilders (wat ons straks weer een vermogen aan beveligingsgeld gaat kosten) hoe beter, die man spoort niet en smeekt om problemen met zijn provocerende gedrag, hij zal best af en toe goeie dingen zeggen maar hij is een meester in het olie op het vuur gooien, mensen te provoceren en dan helfdhaftig weg te duiken achter de mensen van de beveiliging…. zulke mensen zijn in mijn ogen geen helden en verdienen niet zoveel aandacht, het doet denken aan kinderen op de kleuterschool die andere kinderen uitschelden en dan roepen ‘mijn pappie is politieagent en die gaat jou pakken’ en Wilders is een beetje in die tijd blijven steken…. wacht maar af, wedden dat als die film wel op tv komt dat Wilders weer vol van angst gaat janken om extra beveiliging? Dan ben je geen held, dan ben je laf, iemand die wel dingen durft te roepen maar alleen achter die grote sterke meneer die je beschermt, DAT is Geert Wilders….

  Wat Twinzz betreft, tja ik trap een open deur in denk ik als ik zeg dat het format niet bijster origineel is en eigenlijk al een beetje achterhaald aangezien andere talentenjachten inclusief Idols al op hun retour zijn qua kijkcijfers, het nieuwe is er al een tijdje van af dus een kijkcijferknaller zal het niet worden… ze mogen blij zijn als ze het cijfer halen wat SBS had met SYWAP

 13. Jeffrey

  Ik zou het eerder gunnen aan Angela Essajas. Waarom een nieuwe presentator aantrekken als je nog talent hebt.

 14. Dah

  Bestaan er drie getalenteerde eeneiige tweelingen in Nederland dan? Zal mij benieuwen…

 15. Tetje

  Nou Anonymou op 12, dat ben ik niet met je eens, Wilders zal dan fel en fanatiek zijn, bepaalde zienswijzen ben ik het wel mee eens. Als er hier buitenlandse criminelen zitten met een Nederlands paspoort mag ie ze er voor mij uitknikkeren na de 2e veroordeling. Wat kosten die gasten wel niet van onze belastingcenten in de bajes en nog een uitkering ontvangen ook! Oprotten ermee, moet jij eens in Zwitserland flikken, nou dan kan je echt vertrekken hoor! Vrij normaal, had 30 jaar geleden al ingevoerd moeten worden. En wat te denken van Najib Amhali die belaagd wordt door Isla-mietjes die niet tolereren dan hij een homo persifleert. Oprotten ermee en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik zeg: Hup Wilders!

 16. Suus

  Maar het lullige is dat bijvoorbeeld mijn cassiere met hoofddoekje, in de lokal super zich ondertussen rot schaamt als er weer eens eentje opgepakt wordt voor winkeldiefstal. Tuurlijk is het weer een islamietje, gewoon sneu voor dat meisje. Dan zeg ik wel dat blanke gasten dat ook doen maar ondertussen zijn die bepaald niet in de mmerderheid in de bajes. Maar Wilders is te hard en te bot? Het moet niet gekker worden.

 17. Puk

  Gezeik allemaal, alsof Wilders alleen maar met die isla-mietjes bezig is. Hij denkt ook na over onderwijs en de zorg. Dat zijn de drie pijlers onder onze samenleving.

 18. kraan

  oja Puk, ik werk in de zorg (14 jaar ondertussen) en ik heb Wilders tot nu toe nog weinig zinnigs horen zeggen over de zorg, of iets wat echt toevoegt of vernieuwend is. En ik volg de politiek toch wel met belangstelling. En nu ga ik Midsomer Murders kijken, en morgen er weer op tijd uit voor mijn vroege dienst.

 19. Frits

  “ik heb Wilders tot nu toe nog weinig zinnigs horen zeggen”

  Had je broer kunnen wezen, kraan. ;)

 20. kraan

  fijn voor je Frits dat jij dat vindt, heb je vandaag trouwens nog ècht iets nuttigs gedaan dan een beetje onzin op dit forum te verkondigen. En dat jij in een andere post aangeeft de graafschap een leuke club (is het ook) te vinden verbaasd mij niks, het plaatsje Rekken ligt daar in de buurt, hè Frits.

 21. !#Michael#!

  Wat betekent dit voor haar rol in ONM? Staat ze daar op lijst van endemol (of welk productiehuis dan ook?) Of is ze daarb ook in dienst van BNN?

 22. Anoniem

  Wat staat er nou te lezen blinde!

  “Yolanthe blijft bij BNN nog te zien als actrice in ONM, maar haar presentatie- werkzaamheden voor de omroep rond ze de komende maanden af”

 23. e

  Gerucht uit de wandelgangen: Yolanthe is de opvolger van Martin Ros op Radio 1.

 24. Hans Anders

  @e,
  Als dat waar is sloop ik mijn autoradio uit mijn wagen.
  Wat een stelletje morons zijn het daar zeg!

 25. Simon

  @ Martijnjdd
  Inderdaad. Eerst zou Jan het gaan presenteren, maar vanwege zijn stemproblemen werd dat wat lastig. Misschien heeft Jan Yolanthe toen wel naar voren geschoven?

 26. Roog

  Leuk voor Yolanthe, zakken vullen bij de TROS.
  Jammer voor de TROS, weer een (te dure) presentatrice in huis gehaald die niet kan presenteren!

  Lekker trouwens voor de producent die met een soapie, ex-panellid van URBNN opgescheept zit om een grote show voor Nederland 1 te maken, …..Succes!

 27. jan de pikket

  NEE toch “radio 1” word “radio -1”

  niet allen bij de TROS,
  komt met een ouwe volgescheten onderbroek en vertrekt met een hele inboedel.
  wat een aso familie.

  hoop dat ze nergens meer aan de bak komt mischien ik de bak hoop ik.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.