Yolanthe Cabau van Kasbergen naar de TROS

Yolanthe Cabau van Kasbergen (foto) presenteert vanaf maart 2008 het nieuwe TROS-programma Twinzz. Dat meldt een zegsvrouw van de omroep vandaag. Yolanthe blijft bij BNN nog te zien als actrice in ONM, maar haar presentatie- werkzaamheden voor de omroep rond ze de komende maanden af. “De TROS biedt me deze kans die te mooi is om te laten liggen. Ik voel me helemaal thuis bij BNN, maar dit is een fantastische nieuwe uitdaging waar ik mijn uiterste best voor ga doen!

In Twinzz gaat Yolanthe samen met platenproducent Ferdi Bolland en met behulp van zijn specialistische team, op zoek naar drie getalenteerde eeneiige tweelingen. Deze zullen samen de ultieme zeskoppige superband Twinzz gaan vormen. In december starten de opnamen van Twinzz en op donderdag 13 maart 2008 is de eerste aflevering van dit nieuwe muzikale TROS-programma te zien.

Gerard Baars, programmaleider TROS, is erg blij met de komst van de vriendin van Jan Smit. Gerard Baars vertelt: “Wij zijn er trots op Yolanthe te mogen verwelkomen bij de Grootste Familie van Nederland. Talent is dun gezaaid en we zien voor Yolanthe een mooie rol weggelegd bij de TROS, nu en in de toekomst.(Foto: W. van de Boogaard)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen