Jaap uit de Gouden Kooi presentator bij RNN7

Geplaatst op wo 28 nov 2007 om 16:59

Gouden Kooi-bewoner Jaap maakt op donderdag 29 november zijn debuut als presentator bij RNN Vandaag. Samen met presentatrice Sanne Heijen zal Jaap het programma eenmalig presenteren voor RNN7. Dat meldt de Rotterdamse zender vandaag. Sanne mocht afgelopen dinsdag voor één uur het huis betreden om de zware Jaap uit te nodigen als haar co-presentator. “Ik vind het zeker spannend, maar ik ben niet bezorgd, ik heb genoeg ervaring opgedaan“, vertelt Jaap in een reactie.

Volgens RNN7 is het spannend om Jaap te laten presenteren. “De ongenuanceerde pestkop die er een beroep van maakt om iedereen tegen zich in het harnas te jagen, zal in RNN vandaag een BN-er ontvangen“, aldus een woordvoerder van de televisiezender uit Rotterdam. “Of deze nietsvermoedende BN-er de onverschrokken Jaap en zijn schokkende vragen kan handelen blijft nog even spannend.

In het dagelijkse live infotainment magazine RNN Vandaag worden elke dag diverse onderwerpen aangesneden. Van woonideeën tot gossip nieuws en van filmtrailers tot beautytips. Het vaste presentatieteam van RNN Vandaag bestaat uit Viola Holt, Edvard Niessing, Kevin Brouwer, Sanne Heijen en Jeremy Sno.

RNN7 begon in 2003 als Rotterdamse regiozender. “De zender is inmiddels sterk gegroeid en te ontvangen door 8 miljoen mensen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Flevoland en landelijk via Canal Digitaal en UPC Digitaal“, aldus de zegs- man. “RNN7 is een jonge familie- en nieuwszender die op korte termijn wil door- groeien naar een landelijke speler in de televisiebranche. Dit wil de zender realiseren door een sterke gebiedsuitbreiding en een landelijk inzetbare programmering.
10 Reacties op “Jaap uit de Gouden Kooi presentator bij RNN7”


 1. Anoniem

  lol :P
  Ik neem aan dat het alleen met flatscreen te zien is?

 2. Chiel

  Lijkt Viola direct weer een slanke den :lol:

 3. Frank

  Benieuwd of de hele studio in elkaar klapt, als Jaap daar gaat zitten. Het decor valt zoiezo van ellende al uit elkaar, om over de leader en graphics nog niet te spreken.

 4. andere Frank

  Arme Sanne!

 5. Arnoldus

  Wat een nieuws en wat een programma.Alleen maar mensen die niet meer aan de bak kunnen op landelijke tv zitten daar.Kevin “zwarte piet” Brouwer,Holt,Niessing,Sanne belspel Heijen.Vreselijk.Rnn landelijke speler?Dat zeggen ze al jaren in alle persberichten.Alle programma’s = PUUR ARMOE.

 6. bluffy

  @ Arnoldus: RNN staat voor Regio News Network en gaat in januari landelijk. De zender is nu al in veel provincies te zien en is de grootste Regionale zender van Nederland . Er werken jonge talenten samen met doorgewinterde presentatoren die niet eens meer” aan de bak” willen bij de grote omroepen! RNN VANDAAG is een warm, dagelijks liveprogramma.Hoe je ook over Jaap en DGK denkt het is een goede stunt, zuurpruim.

 7. Pascal

  RNN is echt een heel triest clubje afdankertjes met nauwelijks meetbare kijkcijfers (grootste regiozender….dacht het niet) Helemaal sneu dat ze beweren landelijk te gaan; FYI, iedere regionale zender is landelijk te ontvangen met een digitaal pakket.

 8. Arnoldus

  @Pascal jij begrijpt het helemaal haha.Bluffy werkt vast bij rnn.Jonge talenten?Zoek het woord talent eens op in de van Dale…ik zie daar geen presentator staan die is ontslagen wegens discriminerend gedrag en ex belspel presentatoren.Denk je echt dat Holt niet op een landelijke zender wil?Als je haar vandaag zou vragen zei ze gisteren ja

 9. bluffy

  @ arnoldus: ze (VH) heeft duidelijk gezegd van niet haha, en wat is er mis met bijvoorbeeld sanne verheyen? Alleen omdat ze ex talpa is?alles over een-ontslagen wegens discriminerend gedrag-kam scheren is wel heel erg simpel.

 10. Frank

  @Arnoldus, Kevin Brouwer zit al meerdere jaren bij RNN7, voordat hij landelijk ging.
  Maar wat ik niet snap. RNN7 een regiozender? Omdat ze nog niet in het hele land zitten dan? Als je van alle regio’s nieuws brengt, ben je toch al landelijk? Maar goed. Het is wel een grappig zendertje.
  P.S. Snap niet waarom het ”goeie” ShowGallery vervangen is door ShowYou ofzo, is er absoluut niet beter op geworden. Eerst was het mooier. Jammer dat de Boys Tonight het programma niet meer presenteren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.