Jaap uit de Gouden Kooi presentator bij RNN7

Gouden Kooi-bewoner Jaap maakt op donderdag 29 november zijn debuut als presentator bij RNN Vandaag. Samen met presentatrice Sanne Heijen zal Jaap het programma eenmalig presenteren voor RNN7. Dat meldt de Rotterdamse zender vandaag. Sanne mocht afgelopen dinsdag voor één uur het huis betreden om de zware Jaap uit te nodigen als haar co-presentator. “Ik vind het zeker spannend, maar ik ben niet bezorgd, ik heb genoeg ervaring opgedaan“, vertelt Jaap in een reactie.

Volgens RNN7 is het spannend om Jaap te laten presenteren. “De ongenuanceerde pestkop die er een beroep van maakt om iedereen tegen zich in het harnas te jagen, zal in RNN vandaag een BN-er ontvangen“, aldus een woordvoerder van de televisiezender uit Rotterdam. “Of deze nietsvermoedende BN-er de onverschrokken Jaap en zijn schokkende vragen kan handelen blijft nog even spannend.

In het dagelijkse live infotainment magazine RNN Vandaag worden elke dag diverse onderwerpen aangesneden. Van woonideeën tot gossip nieuws en van filmtrailers tot beautytips. Het vaste presentatieteam van RNN Vandaag bestaat uit Viola Holt, Edvard Niessing, Kevin Brouwer, Sanne Heijen en Jeremy Sno.

RNN7 begon in 2003 als Rotterdamse regiozender. “De zender is inmiddels sterk gegroeid en te ontvangen door 8 miljoen mensen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Flevoland en landelijk via Canal Digitaal en UPC Digitaal“, aldus de zegs- man. “RNN7 is een jonge familie- en nieuwszender die op korte termijn wil door- groeien naar een landelijke speler in de televisiebranche. Dit wil de zender realiseren door een sterke gebiedsuitbreiding en een landelijk inzetbare programmering.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen