Openingsact JESF aangepast voor zwangere Kim-Lian

Geplaatst op wo 28 nov 2007 om 12:01

Presentatrice Kim-Lian van der Meij zal zaterdag 8 december zwanger de finale van het Junior Eurovisie Songfestival presenteren. In verband met de zwang- erschap wordt de openingsact waar maanden aan is gewerkt aangepast. Dat meldt een woordvoerster van de AVRO vandaag. Tijdens de opening dalen Kim-Lian en Sipke Jan Bousema vanuit de nok van Ahoy’ neer op het podium. Nu bekend is dat Kim-Lian zwanger is heeft de AVRO de spectaculaire decorteke- ningen aangepast.

Het decorstuk waarin Kim-Lian zal neerdalen was precies op maat gemaakt en wordt nu aangepast. Om ieder risico uit te sluiten wordt ook meer tijd voor de entree ingelast. “We willen natuurlijk niet dat onze presentatrice misselijk aan de liveshow begint“, aldus Jose van der Mark, eindredacteur van het Junior Songfestival.

Het Junior Eurovisie Songfestival staat altijd garant voor een spectaculaire opening, aldus de AVRO. “De AVRO is dan ook druk bezig met de voorbereidingen. In september zijn er in heel Nederland opnames gemaakt voor de leader waarin kinderen al dansend een tocht maken naar Sportpaleis Ahoy“, aldus de zegsvrouw.

In Ahoy zullen maar liefst zestig dansers van de dansacademie Lucia Marthas op het podium van maar liefst 625m2 live openen. “We werken hard aan choreografie met veel paraplu’s. Daarnaast hebben we een speciaal onderdeel waarin dansers letterlijk in de regen staan. De act past helemaal in het thema van de show: Make A Big Splash“, aldus Lucia Marthas over haar opdracht.

De afgelopen weken hebben de zestig kinderen al volop gerepeteerd. Vanaf dinsdag 4 december wordt in Ahoy geoefend in het decor. Na twee generale repetities op vrijdag en zaterdag zal zaterdagavond 8 december om 20.15 uur het internationale liedjesfestijn losbarsten. De AVRO brengt de finale live op Zapp.
10 Reacties op “Openingsact JESF aangepast voor zwangere Kim-Lian”


 1. mari

  netherlands no points

 2. Michiel-Belg

  … and belgium 12 points!

 3. Frikandel met mayo

  Wie heeft haar eigenlijk bezwangerd ? Of is het een anonymus ?

 4. Martijn

  Waarschijnlijk heeft Sipke-Jan hem erin gehangen

 5. Jan

  @ Martijn

  Spike heeft een vriend!! (hij is dus van de andere kant)

 6. Mr X

  @ Martijn: Sipke jan is getrouwd met zijn mannelijke partner op Vlieland, 2 jaar geleden.

 7. René

  Ene Daniël heeft Kim-Lian bevrucht….

 8. Mediafreak No 1

  Het zal een mooie show worden! De belangen zijn groot en Nederland kan iets bijzonders neerzetten. Zeker met deze regisseur! Ik heb het volste vertrouwen in een goed georganiseerde show! Azijnpissers zijn er altijd en overal, dat is zo Hollands! Laten we ook eens trots zijn op zo’n groots project, dat naar 23 landen wordt uitgezonden, waaronder Australië.

 9. whiwhihi

  Leuk toch hoe dat werkt, als je niet zwanger bent mag je kapot vallen, maar zwanger toch weer niet….tsja..

 10. Floor

  heeee.
  hoe heet die daniel met zijn achternaam? ik hoorde van een vriendin dat hij uit amerika komt is dat zo????

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.