Wie Ben Ik? keert terug voor oudejaarsspecial

RTL 4 brengt op oudejaarsavond eenmalig het programma Wie Ben Ik? terug op de buis. Dat meldt Boulevard. Volgens de entertainmentrubriek keert de spelshow in originele bezetting terug met Ron Brandsteder en André van Duin als teamaanvoerders, Caroline Tensen als presentatrice en Wendy van Dijk als assistente. “Tenminste, dat zijn de geruchten. Maar we roepen gewoon dat het gaat gebeuren“, aldus presenta- tor van RTL Boulevard Albert Verlinde dinsdagavond.

In Wie Ben Ik? nemen twee teams onder aanvoering van Ron Brandsteder en André van Duin het tegen elkaar op. De deelnemers krijgen een voor henzelf niet-leesbare tekst op hun desk waarop een naam, persoon of dier staat, die door deze persoon geraden moet worden aan de hand van cryptische aanwijzingen, voorwerpen en antwoorden op vragen die deze persoon aan de tegenpartij stelt.

Het programma ging in 1990 van start bij RTL4 en werd gepresenteerd door Caroline Tensen. Later nam Mariska van Kolck de presentatie over. De toen nog onbekende Wendy van Dijk toonde de voorwerpen die als aanwijzing golden.

Op 11 juli 2007 maakte roddeljournalist Evert Santegoeds bekend dat RTL graag Wie ben ik? terug op de buis zou brengen. Linda de Mol zou hierbij de presentatrice gaan worden en Gordon zou een van de panelleden zijn. (Foto: Rogier Veldman)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen