‘Avond van ontknoping’ voor EK Kwalificatie bij RTL 7

Aan alle twijfels, berekeningen en speculaties komt vanavond definitief een einde: aan het eind van de avond staat vast welke landen er allemaal in 2008 op het EK-voetbal in Zwitserland en Oosten- rijk mogen schitteren. RTL 7 besteedt de hele avond aandacht aan deze ontknopingen van de kwalificatiereeksen. De uitzending begint met een verslag van de kwalificatiewedstrijd Wit-Rusland – Nederland, live vanuit Minsk. Wilfred Genee presenteert de avond vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd Wit Rusland-Nederland is vanaf 17.40 uur te zien op RTL 7. Pakken de mannen van bondscoach Marco van Basten ook de laatste punten in de aanloop naar het eindtoernooi? En kan de selectie nu wel schitteren, nu de kwalificatie afgelopen zaterdag al is bereikt? Zien we de basis voor een Oranje dat het het volgend jaar ver gaat schoppen op het EK? Deze laatste kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal wordt ingeleid met een voorbeschouwing en na afloop is er ruimte voor een terugblik op de volledige kwalificatieserie van het Nederlands elftal.

In het vervolg van deze ‘Avond van de Ontknopingen’ biedt RTL 7 samenvattingen van alle andere gespeelde kwalificatiewedstrijden en een live-verslag van de topwedstrijd in Groep E, waar nummer 1 (Kroatië) en nummer 2 (Engeland) elkaar treffen in het nieuwe Wembley-stadion in Londen. Nummer 3, Rusland, ligt op de loer want als de Engelsen verliezen, dan kan het team van Guus Hiddink zich wel eens voor het EK plaatsen door zelf Andorra te verslaan.

Wilfred Genee presenteert de avond vanuit de studio in Hilversum, Humberto Tan doet verslag vanuit Minsk. De analyse komt van Johan Derksen en Willem van Hanegem. Commentatoren zijn Leo Driessen (Wit-Rusland – Nederland) en Ron de Rijk (Engeland – Kroatië).

Het programma van RTL 7 voor vanavond:
-Tussen 17.40 en 20.15 uur: ‘RTL Voetbal: Wit-Rusland – Nederland’
-Tussen 20.15 en 22.30 uur: ‘RTL Voetbal: Engeland – Kroatië’
-Tussen 22.30 en 23.30 uur: ‘RTL Voetbal: EK Kwalificatiewedstrijden’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen