Veronica presenteert Oud & Nieuw in Rotterdam

Veronica brengt op de laatste dag van het jaar een live verslag van een groots Oud & Nieuw-feest dat plaats vindt in Rotterdam. Dat meldt een woordvoerder van de zender vandaag. “Iedereen is bekend met de spectaculaire beelden van wereldsteden als Sydney, Londen en New York waar massa’s mensen samen aftellen naar een nieuw jaar. Dit jaar vormt Rotterdam het decor voor zo’n uitbundig feest“, aldus de zegsman. Ook SBS 6 en NET 5 schakelen even over naar de Maasstad.

Ook SBS 6 en NET 5 schakelen vlak voor het inluiden van 2008 over naar de Maasstad waar Kane vlak na middernacht zijn nieuwe single ten gehore zal brengen. “Het nieuwe jaar begint dus goed met het eerste live optreden van Kane sinds twee jaar.

Vanaf 20.00 uur schakelt Veronica ieder uur voor een update over naar de Maasstad waar dj’s Erick E, Roog, Leroy Styles en Luciën Foort de menigte opzwepen voor het aftellen naar 2008. Om 23.30 uur is bij Veronica het laatste half uur van 2007 live te volgen vanaf de Wilhelminapier. Rond middernacht is de klok en het nationaal vuurwerk ook op SBS 6 en NET 5 te zien. Uiteraard kan men zelf bij dit evenement aanwezig zijn door kaarten à 8 euro te bestellen via www.nieuwjaarsnacht.nl.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen