Gordon presenteert The Singing Bee op oudejaarsavond

De nieuwe muziekquiz The Singing Bee met Gordon gaat op 31 december in première bij RTL 4. Dat blijkt uit het uitzendschema van de televisiezender. In The Singing Bee proberen deelnemers zo goed mogelijk mee te zingen met populaire liedjes. Als de kandidaat alles goed meezingt, wint hij een geldbedrag. The Singing Bee beleeft zijn première met een twee uur durende uitzending op oudejaarsavond. De kijker van RTL 4 gaat hiermee zingend het jaar uit. Bekijk een voorproefje.

The Singing Bee is van oorsprong een Amerikaans programma. In juli van dit jaar werd de eerste episode op NBC door ruim dertien miljoen mensen bekeken en was daarmee de best bekeken zomerpremière sinds de start van ABC’s Dancing With The Stars. The Singing Bee was in de week van première het op één na best bekeken programma. Het tweede seizoen van The Singing Bee behaalde eind oktober een kijkcijferdieptepunt, waarna NBC het programma uit haar schema’s heeft geschrapt.

Bekijk onderstaand een voorproefje van de Amerikaanse Singing Bee:

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen