696.000 kijkers voor Wilma Nanninga Privé


De kijkcijfers van woensdag 21 november 2007 (SKO)

Wilma Nanninga Privé (RTL4, 21:59) – Telegraaf-journaliste Wilma Nanninga was voor haar televisieprogramma op RTL 4 getuige van een uniek privé-moment van de Van den Endes. “Ik ben misschien wel de enige die Janine van den Ende in het openbaar kwaad heeft gezien. ‘Kill him’, riep ze over de schilder in het nieuwe Parijse theater Mogador van echtgenoot Joop“, vertelt Wilma. “De onverlaat had spatten muur- verf op een kunstwerk laten vallen. Muur- verf op echte kunst.

Janine verzorgt de kunst in al Joop zijn theaters, dus ook in het Mogador. “Ik begrijp Janine. Vooral toen de man weigerde van de stellage af te komen omdat het nog maar vijf minuten werk was. Hij wilde het plafond gewoon nog even afmaken. Janine ontplofte bijna“, vertelt de showbizzjournaliste. “De entourage van de vrouw achter de machtigste man in showbizzland wist niet hoe ze het had. ‘He’s fired’, zei de Franse verantwoordelijk in aandoenlijk Engels. ‘Hij wordt meteen ontslagen… Er moet een restaurateur komen. Misschien eerst laten drogen, dat is beter’.” Wilma vond het een bijzonder moment. “Janines woedeuitbarsting werd door Joop weggekust. En hij kondigde aan direct iets aan ’die Franse slag’ te gaan doen. Prachtige tv!” Wilma Nanninga Privé werd donderdagavond door 696.000 kijkers (madl: 11.1%) bekeken.

Noodweer (NCRV, Ned2, 19:56) – Erwin Kroll presenteert sinds vorige week Noodweer, een programma over de ingrijpende gevolgen van het weer. “Bij de NOS krijg ik maar twee minuten en sta ik in een kleine studio. Nu mag ik lekker naar buiten. Je kunt mij niet blijer maken“, zegt Kroll bij TVgids.nl. Het weer presenteren zoals Piet Paulusma dat doet, lekker buiten en altijd onderweg, lijkt Kroll ook wel wat. “Ik ben verschrikkelijk jaloers op die man. Hij is altijd buiten en steeds ergens anders. Maar ik zou het zelf anders doen. Paulusma staat vaak op een strand of een camping, maar gebruikt dat niet in zijn weerbericht. Daarvoor gebruikt hij kaartjes. Jammer, want het is leuker om het weer te presenteren met de ingrediënten van buiten. Maar praktisch gezien is dat eigenlijk ondoenlijk.” Noodweer werd donderdagavond door 252.000 kijkers (madl: 4.3%) bekeken bij de NCRV op Nederland 2.

Baby’s wil is wet (RTL4, 21:28) – De komende uitzending van Wendy: Heel Holland Helpt, vanavond om 20.30 uur bij RTL 4, is een bijzondere. Baby mind reader Derek Ogilvy, bekend van zijn opzienbarende vermogen om te communiceren met jonge kinderen, treedt namelijk in contact met de achtjarige Luuk. “Het ooit zo levendige jongetje raakte drie jaar geleden plotseling in vegetieve toestand en kan sindsdien niets anders dan voor zich uit staren“, aldus een zegsvrouw van RTL 4. “De baby mind reader slaagt er echter in contact te maken met Luuk en weet zijn ouders te vertellen hoe het jongetje zich voelt, hoe hij omgaat met zijn coma en wat hij van zijn ouders verwacht. Ook vertelt Ogilvy over een klok die niet meer in Luuks slaapkamer aanwezig is en andere bijzondere details. Ogilvy geeft met zijn reading gehoor aan de hulpvraag van Nathalie, wiens vrienden Bert en Mirjam de ouders zijn van Luuk. In de studio, waar Ogilvy ook aanwezig is, blijkt Nathalie nog een enorme verrassing voor het onfortuinlijke gezin in petto te hebben.” Het programma van Derek Ogilvy, Baby’s wil is wet, trok donderdag 835.000 kijkers (madl: 13.0%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen