Georgina en Chantal in nieuwe serie ‘Katja vs de rest’

In 2005 veegde ze de vloer aan met Bridget Maasland en vorig jaar met ‘De Rest’. Volgende week vrijdag start BNN met een nieuw seizoen van Katja vs De Rest. In de nieuwe serie afleveringen op Nederland 3 gaan onder meer presen- tator Winston Gerschtanowitz en actrices Georgina Verbaan en Chantal Janzen de uitdaging aan. Zo vechten Winston en Katja in de eerste aflevering om de titel: Wie is de beste verzorger? Ze strijden om de eer in een Rotter- dams verzorgingstehuis.

In dit tehuis moeten Katja en Winston drie verschillende opdrachten uitvoeren: wie doet de beste ochtenddienst, wie verzorgt het leukste uitje en wie organiseert de beste bonte avond? De directie en bewoners van het tehuis bepalen uiteindelijk wie de beste verzorger is. Wordt het 1-0 voor Katja of gaat De Rest er met de eer vandoor?

Wie het verder tegen Katja op gaan nemen blijft nog even geheim. “Maar ook dit seizoen krijgen Katja en haar tegenstanders opdrachten waar ze hun tanden stevig in vast moeten zetten. En dat elke battle er heftig aan toe gaat, is een ding dat zeker is. Want…verliezen is geen optie!“, aldus een zegsvrouw van BNN.

Het nieuwe seizoen van Katja vs De Rest is vanaf 30 november elke vrijdag te zien van 20.25 uur tot 21.05 uur bij BNN op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen