Story-verslaggever doet aangifte tegen Daphne Deckers

Het veelbesproken ‘champagneglas- incident‘ van Daphne Deckers krijgt een staartje. Story-verslaggever Guido den Aantrekker heeft aangifte gedaan tegen de presentatrice van Holland’s Next Top Model. Dat meldt De Telegraaf. “Aanvan- kelijk heb ik nog getwijfeld, maar omdat het net zo goed erger had kunnen lopen heb ik besloten, als een statement, toch aangifte te doen“, zegt Guido in de krant. Daphne verwondde Guido maandag met een champagneglas, waarna hij gehecht moest worden.

Volgens Deckers was het een ongelukje. Zij wilde de inhoud van het glas over zijn overhemd gieten, maar doordat hij naar voren kwam, brak het glas tegen zijn kin. Den Aantrekker meent dat dat niet waar is. “Ze wilde wraak nemen op een artikel van mij. Ze is met voorbedachten rade te werk gegaan“, aldus Den Aantrekker.

Excuses vindt hij niet voldoende. “Wat is de betekenis van excuses als ze deze actie, zoals ze eerder in een interview liet weten, al heel lang van plan was?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen