Sinterklaas uit zijn dak bij Junior Sintfestival

Sinterklaas krijgt vandaag vrijwel direct na zijn aankomst in Kampen een stortvloed van sinterklaasliedjes over zich heen. De finalisten van het AVRO Junior Songfestival – waaronder de grote winnaars Lisa, Amy en Shelly – verras- sen de sint met opgepimpte sinterklaas- liedjes in het Junior Sintfestival. Wat vindt de sint ervan als zijn lievelingsliedjes worden gerapt of in jumpstyle worden gebracht? “Sinterklaas gaat waarschijn- lijk helemaal uit zijn dak“, aldus een zegsvrouw van de AVRO.

Behalve de finalisten van het AVRO Junior Songfestival zijn er ook nog andere gasten die de sint verwelkomen. Zo zingen de Gebroeders Ko hun grote Sinterklaashit ‘De Sinterklaasboot’ en gaan de Feestpieten uit hun dak. Tot slot gaat Kookpiet Ramon Beuk op zoek ‘naar de nieuwe pepernoot’.

Het AVRO Junior Sintfestival wordt gepresenteerd door Marcel Kuijer en is vanavond tussen 19.00 en 19.50 uur te zien bij de AVRO op Nederland 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen