RTL 7 verwerft rechten World Poker Tour

RTL 7 heeft de uitzendrechten van het pokertoernooi World Poker Tour binnen gehaald. “Daarmee heeft de sportieveling binnen de RTL-family of stations haar positie als de pokerzender van Nederland aanzienlijk versterkt“, aldus een woordvoerder van de zender. Naast het toernooi World Poker zendt RTL 7 ook de World Series of Poker, de European Poker Tour en de Master Clas- sics of Poker uit. De World Poker Tour wordt gezien als de Champions League van het kaartspel.

Poker is op televisie ongekend populair bij het mannelijk kijkerspubliek, vertelt de woordvoerder. “Momenteel is bij RTL 7 de ontknoping te zien van het bekendste en grootste toernooi ter wereld, de World Series Of Poker. Gisteravond behaalde dit evenement een marktaandeel van maar liefst 23,6% onder mannelijke kijkers tussen de 20 en 34 jaar. De grand final is dinsdag om 23.30 uur te zien bij RTL 7.

Vanaf woensdag 7 oktober brengt RTL 7 bovendien uitvoerig het prestigieuze ‘Master Classics Of Poker’ in beeld. RTL 7 schuift dagelijks aan naast de spelers aan de speeltafels in het Holland Casino in Amsterdam en doet verslag van de ontwikkelingen van die dag. “De pokerzender van Nederland legt niet direct alle kaarten op tafel, maar spreidt het pokergeweld en zet aansluitend op de ‘Master Classics of Poker’, de ‘World Poker Tour’ op de kaart“, aldus de woordvoerder.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen