Robert en Mireille ontvangen bekende gasten in Koffietijd

Bastiaan Ragas, Michael Boogerd en Mart Visser zijn op zondag 9 december te gast in de speciale aflevering van Koffietijd. Dat laat een woordvoerder van RTL 4 vandaag weten. Na het succes van vorig jaar, presenteert Mireille Bekooij ditmaal met Robert ten Brink, een drie uur durende uitzending waarin zij live verschillende gasten ontvangen. Deze ‘Koffietijd!’ staat naast de gasten, het boodschappenspel en andere oude onderdelen vooral in het teken van Mensen in Nood.

Zo reist Manuëla Kemp af naar Peru. Zij bezoekt daar de slachtoffers van de zware aardbeving die in augustus 2007 plaatsvond. Vierhonderduizend mensen raakten dakloos. Cordaid Mensen in Nood helpt ruim drieduizend families aan een tijdelijk huis, installeert gaarkeukens en verleent microkredieten, zodat men weer een eigen inkomen heeft om iets op te bouwen.

Mireille is onlangs naar Malawi gegaan. In dit land maken droogte en overstromingen het de arme bevolking moeilijk om aan eten te komen. Veel kinderen lijden hierdoor aan structurele ondervoeding. Door de mensen daar te voorzien van datgene waarmee ze hun eigen voedsel kunnen verbouwen, blijft hen veel leed bespaard.

In deze speciale aflevering van ‘Koffietijd!’ wordt een beroep gedaan op de kijker om donateur te worden en Cordaid Mensen in Nood te helpen met het creëren van een nieuwe start voor de mensen die het nodig hebben.

Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij namen vorig jaar op zondag 3 september ook al voor één keer samen plaats nemen achter de ‘Koffietijd!’-tafel. Die uitzending werd tussen 11.00 en 14.00 uur door 616.000 kijkers (madl: 26.7%) bekeken.

Koffietijd is dit jaar op 9 december op hetzelfde tijdstip te zijn bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen