Peking Express in 2008 terug op NET 5

Het realityprogramma Peking Express met presentator Art Rooijakkers keert in het voorjaar van 2008 terug op NET 5. Dat meldt de televisiezender vandaag. In de vierde editie van Peking Express dit jaar ging de race voor het eerst door een ander continent: Zuid-Amerika. Ook nieuw dit jaar was dat er meteen in de eerste aflevering één deelnemerskoppel afvalt. Of de vijfde serie veranderingen kent, is onbekend. “Over de invulling van 2008 kunnen we nog niet al te veel verklappen“, aldus NET 5.

Peking Express wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Roos van Acker. Gemiddeld trekt Peking Express wekelijks ruim 447.000 kijkers (13+). Ook het vijfde seizoen van Peking Express zal op zondagavonden worden uitgezonden door NET 5. De nieuwe serie van twaalf afleveringen gaat eind februari van start.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen