Louis van Gaal stopt bij SBS 6

Louis van Gaal stopt met zijn werkzaam- heden als vaste analist van het Neder- lands elftal bij SBS 6. De voetbalcoach heeft er na vier jaar genoeg van, maakte hij zaterdag bekend. “Ik stop ermee”, sprak hij zaterdag plots na de wedstrijd tegen Luxemburg. Presentator Edward van Cuilenborg reageerde verbaasd op zijn uitspraak. Van Gaal bleef onbewo- gen. “Ik heb het gevoel dat ik steeds dezelfde verhalen vertel. Dat komt om- dat er in de afgelopen vier jaar niet veel bij Oranje is veranderd.

Louis van Gaal vervolgt zijn beredenering: “De mensen thuis zullen ook wel eens hebben gedacht: ‘Daar heb je die Van Gaal weer’. Het is daarom beter dat ik stop.

SBS-presentator Edward van Cuilenborg reageerde oprecht verbaasd. De wedstrijd Nederland – Luxemburg van zaterdagavond was meteen de laatste die door de uitgesproken AZ-coach van commentaar werd voorzien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen