201.000 kijkers voor Candy Meets…


De kijkcijfers van zondag 18 november 2007 (SKO)

Candy meets.. (NPS, Ned2, 17:45) – In de slotaflevering van het NPS-programma Candy Meets… bracht muzikante Candy Dulfer zondagavond een bezoek aan de Noord-Ierse zanger Van Morrison. “Bij interviews op tv zie je soms dat een muzikant er totaal geen zin in heeft. Zelf weet ik ook hoe dat is“, vertelt Candy aan TVgids.nl. “Dan heb je dertig interviews op een dag en merk je dat de ene jour- nalist goed is, terwijl een ander zich niet heeft voorbereid of alleen maar negatieve vragen stelt.

Candy let erop dat de geïnterviewde zich op zijn gemak voelt. “Zodat er een interessant gesprek ontstaat. Door beleefdheid en respect kan je dat creëren.” Candy hoopt dat zij haar kijkers met de programmareeks heeft geïnspireerd. “Het is niet zo dat ik per se met mijn gezicht op televisie wilde, maar het leek me de perfecte manier om mensen de liefde voor muziek te laten herontdekken.” Van Wilfried de Jong heeft Candy verschillende tips gehad. “Ik heb geen van die tips gebruikt, maar het heeft me wel geholpen totaal niet nerveus te zijn. Ik had ook steeds een lijst met vragen bij me, maar die had ik helemaal niet nodig. De gesprekken ontstonden op het moment…” De laatste Candy Meets werd zondag door 201.000 kijkers (madl: 5.3%) bekeken.

Life & Cooking (RTL4, 18:13) – Carlo Boszhard en Irene Moors vertonen sinds vorige week zondag hun nieuwe persiflage De Wereld Slaat Door in het tweede deel van Life & Cooking. De meest bekende persiflage van het duo, Pittige Tijden, is inmiddels op dvd uitgebracht. “We hebben heel veel moeite moeten doen om alle mensen die ooit aan Pittige Tijden hebben meegewerkt te benaderen en te vragen of we de uitzending waaraan ze mee hebben gewerkt op dvd mogen uitbrengen“, vertelt Carlo in Weekend. “Tegenwoordig is dat veel gedoe, want iedereen wil natuurlijk weten of ze nog kunnen verdienen aan zo’n project. Er komen managers, advocaten en boekhouders aan te pas om alles te kunnen regelen.” De nabestaanden van Bold and the Beautiful-actrice Darlene Conley (Sally Spectra) waren enthousiast. “Geen gedoe, ze vonden het gewoon leuk dat Darlene’s bijdrage op de dvd zou komen. En haar royalty’s mogen naar de Bart Foundation, de stichting van wijlen Bart de Graaff.” Life & Cooking werd zondag door 922.000 kijkers (madl: 21.3%) bekeken.

Daddy Day Care (RTL4, 20:32) – De derde reeks van Gooische Vrouwen zou eigenlijk tien afleveringen beslaan, maar door het overlijden van de echtgenoot van actrice Susan Visser, werd de serie met één aflevering ingekort. In plaats daarvan bracht RTL 4 zondagavond de film Daddy Day Care op de buis. Gooische Vrouwen greep deze maand naast de Gouden Televizier-Ring. Actrice Linda de Mol had graag gewonnen, en niet alleen voor de serie. Tijdens het Gala werd een filmpje over Talpa vertoond, waarin cynisch gesproken werd over John de Mol en Linda zelf. “Ik was zo ontzettend kwaad“, zei Linda onlangs in Story. “Hoe kunnen ze dat op zo’n avond over mij en mijn broer zeggen! Ik was écht in staat om tijdens de live-uitzending op te staan en weg te lopen. Maar ik heb de eer aan mezelf gehouden. Ik hoopte erop dat wij met Gooische Vrouwen zouden winnen. Voor de serie wilde ik dat natuurlijk, maar nu had ik nog een extra reden. In mijn speech zou ik op het filmpje zijn teruggekomen, en gezegd hebben wat ik van de avond vond. Want zo ga je niet met mensen om. Het is te zot voor woorden.” De komediefilm Daddy Day Care werd zondagavond door 712.000 kijkers (madl: 9.5%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen