Koffietijd opnieuw eenmalig terug bij RTL 4

Het programma Koffietijd keert op 9 december opnieuw eenmalig terug op de buis bij RTL 4. Dat meldt RTL Boulevard. De uitzending zal worden gepresenteerd door Robert ten Brink en Mireille Bekooij. De oorspronkelijke presentator Hans van Willigenburg had weinig zin in een tweede comeback. “‘Ik wil het gewoon echt niet meer’, zei hij“, aldus Albert Verlinde. De special van Koffietijd op zondag 9 december staat geheel in het teken van het goede doel Mensen in Nood.

Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij namen vorig jaar op zondag 3 september ook al voor één keer samen plaats nemen achter de ‘Koffietijd!’-tafel. In het kader van Mensen in Nood was dit programma even terug onder de noemer; Koffietijd!, welkom thuis. Alle populaire onderdelen, zoals het boodschappenspel, de ‘Koffietijd!’-taart en de koffiegasten, passeerden de revue. De uitzending werd tussen 11.00 en 14.00 uur door 616.000 kijkers (madl: 26.7%) bekeken.

In de jaren dat ‘Koffietijd!’, het eerste live programma in de ochtend, te zien was bij RTL 4, werd het al snel een begrip. Om 10.00 uur ’s ochtends zaten vele kijkers klaar voor een uurtje informatie en entertainment en was het voor velen een vast moment op de dag. Op zondag 3 september was dit gevoel weer even terug en otnvingen Hans en Mireille de koffiegasten Paul de Leeuw, Robert ten Brink, Daphne Dekkers, Helga van Leur en nog vele anderen. Het Boodschappenspel werd gespeeld door André van Duin en soullegende Oleta Adams zorgde voor de muzikale omlijsting.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen