Frits Sissing stopt definitief met Opsporing Verzocht

Frits Sissing laat het programma Opsporing Verzocht vanaf volgend jaar in zijn geheel over aan Anniko van Santen en Sipke Jan Bousema. De AVRO- presentator maakte maandag in RTL Boulevard bekend dat hij definitief stopt met het opsporingsprogramma. “Ik stop officieel per 1 januari met Opsporing Verzocht. Vier december zal mijn laatste uitzending zijn. Dan ga ik het nog één keer doen. Ik stop ermee omdat ik verder amusementsprogramma’s ga doen bij de AVRO.

In de afgelopen periode gold Bousema al als vervanger van Sissing omdat Sissing druk was met amusementsprogramma’s. Vanaf 2008 gaat Sissing zich volledig richten op verstrooiende shows. Tot voor kort presenteerde Sissing ook het musicalprogramma waarin een hoofdrolspeelster voor Evita werd gezocht.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen