Gouden Kooi-bewoner Huub mag niet naar begrafenis

Huub, een kandidaat uit De Gouden Kooi, mag niet naar de begrafenis van een overleden vriend. Dat staat op de website van het programma te lezen. ‘Miljonairs’ hebben in bijzondere gevallen de mogelijkheid om twaalf uur buiten de villa in Eemnes te verkeren, maar moeten daarvoor wel de unanieme steun van hun medebewoners krijgen. Huub, die graag een overleden vriend zou begraven, kon daar niet op rekenen. “Hij krijgt hem echt niet van mij“, gaf de blonde Amanda aan.

De Oldenzaler zou graag twaalf uur uit de Villa gaan om een overleden vriend te begraven, maar medebewoner Amanda stak daar een stokje voor. “Het is voor mij een opeenstapeling van alles. Jij bent bij mij gewoon te ver gegaan“, zei ze.

Daarmee was het doek gevallen voor Huub. Nadia was het niet eens met haar vriendin. “Ik snap Brian en Amanda volkomen. Ik vind het ook irritant dat jullie alles blokken, maar dit vind ik anders. Dit kan je maar één keer doen en het is geen leuk uitje. Ik gun hem jou wel“, zei Nadia begripvol, terwijl ze Amanda aankeek.

Huub gaf nog één slotpleidooi in de hoop de mening van Amanda te veranderen. “Jullie weten hoe groot mijn ego is. Ik vind het verschrikkelijk om jullie om een gunst te vragen en me zo kwetsbaar op te stellen. Het feit dat ik dit aan jullie vraag en met mijn billen bloot ga, is een indicatie hoe belangrijk het is“, sloot Huub af.

Amanda en Brian gaven opnieuw aan Huub geen twaalf uur buiten de villa te gunnen. “Ik sta niet achter mezelf als ik hem die 12 uur geef“, zei Amanda.

Huub reageerde teleurgesteld. “Als ze denken dat ze me nu hebben, hebben ze het mis. Ik wil nu alleen nog maar meer winnen“, zei de Oldenzaler.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen