Gordon: ‘Breuk Linda en Sander grijpt me vreselijk aan’

Zanger Gordon is erg verdrietig over de breuk tussen vriendin Linda de Mol en haar man Sander Vahle. De manager van de presentatrice maakte woensdag bekend dat de breuk definitief is. “Dit grijpt me vreselijk aan“, snikt Gordon in de Telegraaf. Hij vertelde vorige week in Boulevard dat de breuk zou zijn ontstaan door een affaire die Sander heeft gehad. Daar was Sander niet blij mee. Hij dacht zelfs dat Linda erachter zat. “Ik vond het vreselijk dat ik dat moest vertellen“, zegt de 39-jarige Gordon nu.

Gordon zei in de uitzending dat verliefdheid weer over kan gaan, doelend op de affaire van Sander. “Omdat beiden me dierbaar zijn, heb ik het zo integer mogelijk geprobeerd te vertellen. Geen namen genoemd. Het meest pijn deed me nog dat Sander erg teleurgesteld was over dat bericht, zo vertelde hij mij op straat. Hij dacht zelfs dat Linda erachter had gezeten… Maar dat was helemaal niet waar. Het was gewoon binnengekomen op de redactie en toevallig moest ik het ter sprake brengen.

De zanger zegt al jaren ‘heel close’ te zijn met Linda en Sander. “Toen hun liefdesproblemen begonnen, heb ik ze verschillende keren gesproken. Ik vind het onvoorstelbaar. Ik vóél gewoon hun pijn. Linda hoopte in haar hart nog dat het goed zou komen… Sander sprak ik afgelopen dinsdag nog. Hij zag er vreselijk uit. Het doet hem duidelijk veel pijn. Om over hun kindertjes maar te zwijgen…

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen