SkyRadio vandaag terug met The Christmas Station

Heel Nederland kan vanaf vandaag weer non stop luisteren naar kerstmuziek via het internetradiostation Sky Radio The Christmas station. Het radiostation is te beluisteren via skyradio.nl en biedt in de donkere maanden voor het kerstfeest een ‘full-Christmas’ programmering. Dat meldt een zegsman van SkyRadio. Vorig jaar werd de kerstzender gelanceerd. “Na het succes vorig jaar met The Christmas station is het logisch dat het weer terugkeert“, vertelt ‘Head of Music’ Patrick Kraakman.

Sky Radio The Christmas station is het eerste internetradiostation van Nederland dat 24 uur per dag kerstmuziek uitzendt. Naast de bekende kerstkrakers als ‘Last Christmas’ van Wham, ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey en ‘Driving Home For Christmas’ van Chris Rea biedt het station ook ieder uur actueel nieuws.

Tot en met eind december is Sky Radio The Christmas station via internet te horen op skyradio.nl en via de bekende radioportals. Kraakman: “Het is echt verbazingwekkend hoeveel leuke reacties we na één dag al binnen krijgen op Sky Radio The Christmas station. Er is tijdens deze donkere dagen duidelijk een behoefte.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen