Eerste bekende Nederlanders Sterrencircus bekend

De TROS heeft vandaag tijdens de perspresentatie van het speciale kerstprogramma Het KerstSterrenCircus een tipje van de sluier opgelicht van het hele spectakel. In het programma, dat geheel in het teken staat van de Kindervredesprijs van KidsRights en op Eerste Kerstdag wordt uitgezonden op Nederland 1, werken vele BN-ers zich in het zweet om de rechten van het kind te steunen. Zo doen onder meer ambassa- deurs van KidsRights Erik de Vogel en Caroline de Bruijn mee.

Daarnaast zijn Nick & Simon flink aan het trainen om een onderdeel te kunnen zijn van een menselijke piramide. Daniël Boissevain, Ruben Houkes en Tygo Gernandt zullen een spectaculaire act in masten gaan doen. Verder hebben ook Angela Schijf, Ramses Shaffy, Najib Amhali en Fiona Hering hun medewerking toegezegd.

In de loop van de komende weken wordt hier nog een groot aantal namen aan toegevoegd. Welke kunsten zij gaan vertonen verklapt de TROS nog niet, maar bekende circusacts die voorbij komen zijn onder andere jongleren, messenwerpen en luchtacrobatiek. Het hele circus wordt gepresenteerd door Lucille Werner.

Het KerstSterrenCircus is de viering van de uitreiking van de Kindervredesprijs op zondag 16 december 2007, een initiatief van KidsRights. Op dinsdag 25 december, eerste kerstdag, is dit speciale circus in een bijna twee uur durende uitzending bij de TROS op Nederland 1 te zien. Het KerstSterrenCircus is een samenwerkingsverband tussen TROS, KidsRights en Afrika! Afrika!. (Foto: Vera van der Hoek)

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen