‘De Wereld Slaat Door’ in Life and Cooking

Na Pittige Tijden, Hou Van Holland, De Veerbootjes, Marianne & Marie Op Zoek Naar Talent en Showtime, komen Carlo Boszhard en Irene Moors vanaf zondag met een nieuwe seriepersiflages in hun programma Life & Cooking. Vanaf dan is de kijker getuige van De Wereld Slaat Door, gepresenteerd door iemand die veel lijkt op Matthijs van Nieuwkerk. Diverse bekende Nederlanders zullen bij hem aanschuiven, waaronder zijn vaste tafelheer op de vrijdagavond cabaretier Marc Marie Huijbregts.

De Wereld Slaat Door gaat over opvallende televisieprogramma’s en volgt extra spannende afleveringen van CSI: Miami, met daarin zondag aanstaande meteen het acteerdebuut van Gerard Joling als lijk.

In Life & Cooking zal zondag ook Paul Potts te gast zijn. Dankzij het merendeel van de maar liefst twee miljoen stemmen, won de voormalige telefoonwinkelmanager de eerste reeks van de Engelse kijkcijfertopper Britain’s Got Talent. Hij wist Engeland tot tranen te roeren. “De zakdoeken zullen dus ook tijdens zijn optreden bij ‘Life & Cooking’ binnen handbereik moeten blijven“, aldus een woordvoerder van RTL 4.

Verder maakt de Spaanse zanger Davis Bisbal zijn opwachting. Hij was de winnaar van de Spaanse versie van ‘Star Academy’. De Nederlandse bewerking door Jeroen van der Boom van zijn nummer ‘Silencio’, getiteld ‘Jij Bent Zo’, behaalde afgelopen zomer de nummer 1 positie in Nederland en België.

Life & Cooking is iedere zondag tussen 16.45 en 19.00 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen