Daphne Deckers valt verslaggever aan

Presentatrice Daphne Deckers heeft maandagavond roddeljournalist Guido den Aantrekker aangevallen op het feestje van schrijfster Heleen van Royen, die haar tijdschrift lanceerde. Zijn kin moest op de spoedeisende hulp worden gehecht. Dat meldt De Telegraaf. “Enige tijd geleden had Guido in roddelblad Story geschreven dat mij en mijn gezin vreselijk heeft gekwetst”, zegt Daphne. Ik wilde het glas champagne, dat hij vast had, over zijn shirt uitgieten, maar dat pakte anders uit...”

Omdat de verslaggever net een slok wilde nemen van het bubbeltjeswater kwam het glas tegen zijn tanden, waardoor het brak. “Ik dacht dat mijn gebit eraan ging“, vertelt Guido den Aantrekker van weekblad Story in de Telegraaf. “Met mijn tanden bleek niets aan de hand, maar wel heeft het glas mijn gezicht opengehaald. Met gierende banden ben ik naar de ehbo-post gebracht, waar mijn kin is gehecht.

Daphne heeft wel haar excuus aangeboden aan de roddeljournalist. “Dat wilde hij natuurlijk niet accepteren, maar ik meen het wel. Al blijft het wel een feit dat ik hem per ongeluk pijn heb gedaan, terwijl hij mijn gezin expres pijn heeft gedaan met zijn verschrikkelijke verhalen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen