Dancing Queen nieuw showprogramma op SBS 6

Eind januari komt SBS 6 met het “spectaculaire” nieuwe showprogramma Dancing Queen. Dat meldt een woordvoerder van SBS 6 vandaag. In dit programma gaat de zender op zoek naar hét nieuwe vrouwelijke danstalent van Nederland. In Dancing Queen is plaats voor alle danseressen van zestien jaar en ouder. De talenten zullen zich moeten zich bewijzen in alle stijlen: van Hiphop tot Salsa en Jazzdance. Dancing Queen is vanaf vrijdag 25 januari wekelijks live te zien op SBS 6.

Dancing Queen is een productie van Eyeworks. “Na kortgeleden een gloednieuwe popster gelanceerd te hebben, gaat SBS 6 samen met producent Eyeworks nu op zoek naar hét allround danstalent van Nederland“, aldus een zegsman van SBS 6.

Via Dancingqueen.tv kunnen alle vrouwen van 16 jaar en ouder met de ambitie om professioneel danseres te worden zich opgeven. Eind december 2007 zullen er nationale audities worden gehouden waar de beste danstalenten de kans krijgen om door te dringen tot de wekelijkse live-shows.

De winnares van Dancing Queen is degene die alle mogelijke dansstijlen beheerst en de absolute uitblinker is op de dansvloer. “Voor deze winnares ligt een carrière als allround danseres in het verschiet“, aldus de woordvoerder.

Wie de presentatie van Dancing Queen op zich zal nemen is nog niet bekend. Het ligt voor de hand dat het showduo Gerard Joling en Nance, die nu samen te zien zijn in Sterren dansen op het IJs, ook Dancing Queen zullen presenteren.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen