Aantal kijkers ‘Ik Vertrek’ blijft stijgen

Het aantal kijkers van het programma Ik Vertrek (TROS) blijft stijgen. Dat meldt een woordvoerster van producent René Stokvis Producties. “Scoorde serie 3 al boven het miljoen, serie 4 doet het zelfs nóg beter“, zegt de zegsvrouw. “Al weken op rij trekt het razend populaire tv-pro- gramma meer dan 1,4 miljoen kijkers. Afgelopen donderdag 8 november stemden zelfs ruim 1,6 miljoen kijkers af op deze realityserie van René Stokvis Producties.” Vanavond is een nieuwe aflevering te zien.

In Ik Vertrek van vanavond wordt de familie Stroo gevolgd. Na 25 jaar als projectmanager te hebben gewerkt, wordt het Ben Stroo te veel, hij krijg een burnout. Reden om zijn leven tot dan toe eens kritisch onder de loep te nemen. Samen met zijn vrouw Sabine en zoon en dochter verruilt hij zijn Brabantse boerderijtje voor een Bed and Breakfast mét eigen truffelbos in Italië.

Sabine gaat voor haar gasten koken en er zijn twee hondjes aangeschaft die afgericht moeten worden om de truffels op te graven: een attractie die straks hopelijk gasten zal aantrekken. En: er moet nog flink verbouwd worden voor de eerste boekingen verzilverd kunnen worden. De familie Stroo heeft de B&B van een Nederlands gezin gekocht. Hún emigratiedroom is mislukt. De grote vraag is: gaat het de familie Stroo op deze mooie, maar rustige plek zonder zwembad wél lukken?

Ik Vertrek is vanavond om 21.30 uur te zien bij de TROS op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen