Yvon Jaspers en Paul de Leeuw reiken zilveren sterren uit

Yvon Jaspers en Paul de Leeuw zullen tijdens de 42ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala aanstaande vrijdag bekend maken wie het publiek heeft verkozen tot tv-man en tv-vrouw van het jaar. Dat meldt een zegsvrouw van de AVRO vandaag. Vorig jaar wonnen de presentatoren zelf de Zilveren Televizier sterren. Verder zegt het productieteam er in geslaagd te zijn om een internationale jeugdheld naar Nederland te halen om tijdens het Gala de Gouden Stuiver te overhandigen.

De Gouden Stuiver is de prijs voor het populairste jeugdprogramma. Wie deze internationale jeugdheld zal zijn wordt tot de live show geheim gehouden.

De komende dagen wordt er volop gerepeteerd aan een gezamenlijk shownummer waarin alle sterren van het afgelopen seizoen een speciale medley zullen zingen. De AVRO maakte vorige week al bekend dat Sharon Kips (X-Factor), Thomas Berge (Sterren Dansen op het IJs), Dekoor (Korenslag), en Erik Hulzebosch (So You Wanne Be A Popstar) zullen schitteren. Inmiddels is duidelijk dat ook de nieuwe Evita, Joris Putman (winnaar Dancing on Ice), Monique Smit (finalist Just the Two of Us) en Fabienne met haar danspartner Koen (Dancing with the Stars) zullen optreden in een medley waarin de kijkers worden bedankt voor hun stem.

De AVRO zendt het gala morgen rechtstreeks uit om 20.30 uur op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen