Giel Beelen blijft tot 2010 bij 3FM

VARA-dj Giel Beelen van Radio 3FM blijft tot 2010 aan die zender verbonden. Dat zei hij donderdagochtend rechtstreeks in zijn radioshow. De presentator van het ochtendprogramma Giel kon naar het commerciële radiostation Radio 538, mogelijk als vervanger van Ruud de Wild in de middag. “Ik heb een keuze gemaakt. Niet voor het geld, maar voor mijn gevoel”, zei Giel Beelen. Hij blijft nu gewoon in de ochtends te horen op 3FM. “Deze keuze is ook een keuze voor ochtendradio.

Giel Beelen gaf hij te kennen dat 3FM “de leukste luisteraars van deze planeet” heeft.

Na een aantal gesprekken met Radio 538 hakte de VARA-presentator woensdagmiddag definitief de knoop door. De VARA, ongeduldig geworden door alle besprekingen, besloot Beelen meteen vast te leggen tot 2010.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen