VJ Miljuschka Witzenhausen neemt afscheid van TMF

Na drie jaar gaat VJ Miljuschka Witzenhausen TMF verlaten. Op 30 oktober zal zij haar laatste TMF Reaction presenteren. Dat meldt een zegsman van de muziekzender. Miljuschka wil de komende periode de tijd nemen zich inhoudelijk verder te ontwikkelen. “Ik heb bij TMF super veel geleerd maar ik ben nu klaar voor een andere uitdaging“, zegt Miljuschka. “Ik verheug me erg op de masterclass bij Frans Bromet en zo zijn er nog een heleboel dingen die op mijn verlanglijstje staan.

Voor ze bij TMF van start ging studeerde Miljuschka rechten aan de universiteit. Of ze die studie weer zal oppakken is nog niet zeker. Vast staat dat ze de komende maanden een masterclass zal volgen bij filmmaker en cameraman Frans Bromet. Daarnaast wil ze een radio-opleiding volgen bij 3FM.

Miljuschka presenteerde voor TMF onder meer de programma’s Play, TMF Fiesta, TMF Awards 2005-2006, 2 Strijd, Dag Top 5, F.R.E.S.H., TMF Smash, NK Jump, Kweekvijver, Dagrand, TMF op Weg, SCREAM, Game Awards Live, Dance 4 Life in Gelredome en tot slot TMF Reaction waarin ze dagelijks te zien is.

Naast de dagelijkse interviews in Reaction heeft Miljuschka veel bekende namen geïnterviewd waaronder Joss Stone, Akon, 50 Cent, Rihanna, Take That, Linkin’Park, Skin, Sugababes, Mel C., Mario, Bløf en Within Temptation.

TMF zegt Miljuschka te zullen missen. “Wij zullen haar erg missen als een collega die zegt wat ze denkt en niet op haar mondje gevallen is. Een die stoer, sexy maar vooral ook heel lief kan zijn“, aldus een woordvoerder. “Kortom Miljuschka rockt aan alle kanten! Maar we zijn ook beretrots Miljuschka te kunnen toevoegen aan de rij van succesvolle presentatoren die hun loopbaan zijn begonnen bij TMF zoals Daphne Bunskoek, Sylvana Simons, Bridget Maasland, Renate Verbaan en Tooske Ragas. Recentelijk zijn er nieuwe VJ’s toegevoegd aan de bestaande club TMF VJ’s.

Op 30 oktober zal Miljuschka haar laatste TMF Re-Action presenteren. Daarvoor is ze vandaag ook nog te zien op de TMF Awards.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen