VJ Miljuschka Witzenhausen neemt afscheid van TMF

Geplaatst op za 27 okt 2007 om 12:24

Na drie jaar gaat VJ Miljuschka Witzenhausen TMF verlaten. Op 30 oktober zal zij haar laatste TMF Reaction presenteren. Dat meldt een zegsman van de muziekzender. Miljuschka wil de komende periode de tijd nemen zich inhoudelijk verder te ontwikkelen. “Ik heb bij TMF super veel geleerd maar ik ben nu klaar voor een andere uitdaging“, zegt Miljuschka. “Ik verheug me erg op de masterclass bij Frans Bromet en zo zijn er nog een heleboel dingen die op mijn verlanglijstje staan.

Voor ze bij TMF van start ging studeerde Miljuschka rechten aan de universiteit. Of ze die studie weer zal oppakken is nog niet zeker. Vast staat dat ze de komende maanden een masterclass zal volgen bij filmmaker en cameraman Frans Bromet. Daarnaast wil ze een radio-opleiding volgen bij 3FM.

Miljuschka presenteerde voor TMF onder meer de programma’s Play, TMF Fiesta, TMF Awards 2005-2006, 2 Strijd, Dag Top 5, F.R.E.S.H., TMF Smash, NK Jump, Kweekvijver, Dagrand, TMF op Weg, SCREAM, Game Awards Live, Dance 4 Life in Gelredome en tot slot TMF Reaction waarin ze dagelijks te zien is.

Naast de dagelijkse interviews in Reaction heeft Miljuschka veel bekende namen geïnterviewd waaronder Joss Stone, Akon, 50 Cent, Rihanna, Take That, Linkin’Park, Skin, Sugababes, Mel C., Mario, Bløf en Within Temptation.

TMF zegt Miljuschka te zullen missen. “Wij zullen haar erg missen als een collega die zegt wat ze denkt en niet op haar mondje gevallen is. Een die stoer, sexy maar vooral ook heel lief kan zijn“, aldus een woordvoerder. “Kortom Miljuschka rockt aan alle kanten! Maar we zijn ook beretrots Miljuschka te kunnen toevoegen aan de rij van succesvolle presentatoren die hun loopbaan zijn begonnen bij TMF zoals Daphne Bunskoek, Sylvana Simons, Bridget Maasland, Renate Verbaan en Tooske Ragas. Recentelijk zijn er nieuwe VJ’s toegevoegd aan de bestaande club TMF VJ’s.

Op 30 oktober zal Miljuschka haar laatste TMF Re-Action presenteren. Daarvoor is ze vandaag ook nog te zien op de TMF Awards.
8 Reacties op “VJ Miljuschka Witzenhausen neemt afscheid van TMF”


 1. Kroko

  Dikke kans dat ze uiteindelijk bij BNN terecht komt ofzo…

 2. Ricko

  Hopelijk krijgt ze wel vervanging…
  Ze hebben dan wel nieuwe vj’s gehad, 1 die volgens mij Doenja heet, heb ik tot nu toe maar 1x gezien.
  Saar en Damien zijn een leuke toevoeging op Valerio en Nicky, maar er kunnen er nog wel een paar bij.

  TMF is al beter geworden de laatste tijd, maar nog lang niet het niveau van vroeger.
  Ze moeten gewoon weer shows als de dag top 5 terug brengen.

 3. TMF BORSATO!

  Zeker dat ze verder komt is een leuke jonge meid! RTL zit denk ik helaas te vol maar zie haar wel bij PO iets doen SBS a.u.b. niet :P

 4. KrokanteKrab

  net bij de TMF Awards is gemeld dat Sascha Visser de neiuwe VJ is en dus de plaats innneemt van Mil. Dit gaat in vanaf 2008

 5. Anoniem

  ik snap niet in wat mensen in Sascha Visser zien!

  Valerio vind ik wel weer leuk! echt iets voor BNN of 101tv

 6. meajal

  ik wil haar iets mailen kan dat

 7. Anoniem

  ja hoor de poederbrieven kunnen naar MiljuschkaWitzenhausen@TMF.tv

 8. Nieuws

  Miljuschka is zwanger!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.