Internationale acts treden op tijdens TMF Awards 2007

De muziekzender TMF brengt vanavond vanaf zeven uur “de enige awardsshow die echt telt“: de uitreiking van de TMF Awards. Het belooft een muzikale show te worden, want de organisatie heeft vele internationale en nationale acts weten binnen te halen. Met optredens van onder meer Enrique Iglesias, The Kaiser Chiefs, de Sugababes, Daughtry en Nederlandse acts als Jan Smit, Di-rect en Within Temptation beloven de TMF Awards volgens de zender een waar spektakel te worden.

Naast de optredens, vallen er natuurlijk ook prijzen te winnen in liefst elf categorieën. “Van 19.00 tot 21.00 uur staat het jaarlijkse muziekspektakel in het teken van de beste nationale en internationale artiesten die de felbegeerde TMF-Award in de wacht kunnen slepen en daarmee tijdelijke godenstatus verdienen“, aldus TMF.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen