TV Makelaar terug met Froukje als nieuwe presentatrice

Geplaatst op di 30 okt 2007 om 11:01

Froukje de Both vergezelt Sybrand Niessen vanaf vanavond als nieuwe presentatrice van het succesvolle RTL 4-woonprogramma TV Makelaar. Samen begeleiden zij de kandidaten op de hui- zenmarkt en maken het aankooptraject en verkoopproces van een huis toegan- kelijker. “Het kopen van een huis is een emotionele gebeurtenis. Ik vind het heel bijzonder dat ik dat proces met de deel- nemers aan het programma ga delen“, zegt Froukje, die instapt bij de start van het elfde seizoen.

Froukje is geen leek op het gebied van een huis kopen. “Zelf heb ik een paar jaar geleden ook een huis gekocht en dat ging zeker niet zonder slag of stoot. Naast de praktische zaken zijn vragen als ‘voel ik me hier wel thuis?’ heel erg belangrijk en nemen een grote plaats in in het programma. Ik heb er erg veel zin in!

Ook nieuw in dit seizoen van TV Makelaar is de betrokkenheid van de grootste brancheorganisatie in de makelaardij, de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM komt in het programma naar voren als aankopend makelaar waarbij ze uitgebreid advies geeft bij de huizenjacht van de kandidaten.

Als toevoeging op het tv-programma, verschijnt dit najaar het boek ‘TV Makelaar’ in de boekhandel met daarin praktische informatie en tips over de (ver)koop van een huis. Aan bod komen onder andere de financiering, het wel of niet inschakelen van een makelaar, bieden en onderhandelen, zelf bouwen en verkoopstyling. Daarnaast vertellen diverse kandidaten uit het tv-programma over hun ervaringen.

TV Makelaar is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.
14 Reacties op “TV Makelaar terug met Froukje als nieuwe presentatrice”


 1. Chiel

  Waar is Sybrand gebleven? Nu dus twee soapies… :)

 2. Chiel

  Sybrand dus NIET weg, hoezo zat dat Soapie dan bij Shownieuws? Ik moet echt meer slapen! :D

 3. Martijn

  @ Chiel

  Ik snap je niet helemaal. Wie zat er bij Shownieuws?

 4. Anoniem

  Ben benieuwd hoe Froukje het doet!

 5. Chiel

  Nou, iemand uit Goudkust zat met Froukje op de bank om over hun presentatie samen te praten… Ik ging er dus vanuit dat hun het presenteerden :)

 6. Hans Anders

  Wanneer wordt Goudkust weer herhaald?

 7. Tjeerd

  Och, tja Froukje kan niets maar moet aan het werk blijven want ze zit in de stationcalls. Hahahahahah. Dom wijf.

 8. M@rk-Bred@.

  Inderdaad, ze zitten bij RTL écht in hun maag met deze domme doos. Weer één van die flops bij RTL. Dus weer lekker Nederland 1 kijken vanavond!

 9. Anoniem

  Ben benieuwd hoe Froukje het doet!

  met haar benen wijd

 10. Anoniem

  FLOP

 11. HJ

  Ik heb al vaker afleveringen net haar gezien. In de tijd van Wie Wordt De Man Van… Dus niet eerste seizoen met haar?

 12. Mart

  Leuk dat het weer begint. Tv makelaar blijft leuk wie het ook presenteert.Het programma is van de woonprogramma’s absoluut mijn favoriet

 13. frans

  Froukje doet het leuker op de radio, als sidekick of duopresentatie.

 14. taxateur tilburg

  http://www.tilburg-taxatie.nl

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.