TV Makelaar terug met Froukje als nieuwe presentatrice

Froukje de Both vergezelt Sybrand Niessen vanaf vanavond als nieuwe presentatrice van het succesvolle RTL 4-woonprogramma TV Makelaar. Samen begeleiden zij de kandidaten op de hui- zenmarkt en maken het aankooptraject en verkoopproces van een huis toegan- kelijker. “Het kopen van een huis is een emotionele gebeurtenis. Ik vind het heel bijzonder dat ik dat proces met de deel- nemers aan het programma ga delen“, zegt Froukje, die instapt bij de start van het elfde seizoen.

Froukje is geen leek op het gebied van een huis kopen. “Zelf heb ik een paar jaar geleden ook een huis gekocht en dat ging zeker niet zonder slag of stoot. Naast de praktische zaken zijn vragen als ‘voel ik me hier wel thuis?’ heel erg belangrijk en nemen een grote plaats in in het programma. Ik heb er erg veel zin in!

Ook nieuw in dit seizoen van TV Makelaar is de betrokkenheid van de grootste brancheorganisatie in de makelaardij, de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM komt in het programma naar voren als aankopend makelaar waarbij ze uitgebreid advies geeft bij de huizenjacht van de kandidaten.

Als toevoeging op het tv-programma, verschijnt dit najaar het boek ‘TV Makelaar’ in de boekhandel met daarin praktische informatie en tips over de (ver)koop van een huis. Aan bod komen onder andere de financiering, het wel of niet inschakelen van een makelaar, bieden en onderhandelen, zelf bouwen en verkoopstyling. Daarnaast vertellen diverse kandidaten uit het tv-programma over hun ervaringen.

TV Makelaar is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen