Miljuschka Witzenhausen wil naar BNN

Geplaatst op di 30 okt 2007 om 11:08

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen wil graag aan de slag bij jongerenom- roep BNN. Dat zegt Miljuschka op Radio 538. De presentatrice is vandaag voor het laatst te zien op TMF, waar ze drie jaar lang diverse programma’s maakte. Nu is ze toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik wil graag naar BNN. Dat vind ik een erg leuke zender. Die staat zeg maar bovenaan mijn verlanglijstje“, vertelt ze. Er zijn al gesprekken gaande. “We zijn een beetje aan het aftasten. Ik ben er al eens geweest…

Miljuscka vindt zichzelf goed passen bij BNN. “Ik ben inmiddels al een beetje kind aan huis geworden, omdat ze me vaak hebben uitgenodigd voor bijvoorbeeld Get Smarter in a Week, Spuiten en Slikken en Doe Maar Normaal…

De presentatrice hoopt bij BNN aan de slag te kunnen. “Ik vind het gewoon een heel erg leuk team wat ze nu hebben, maar het is ook een erg groot team. Dus het is maar net de vraag of ze mij daar nog tussen willen plaatsen eventueel.
15 Reacties op “Miljuschka Witzenhausen wil naar BNN”


 1. Vincent

  Wilde net zeggen… Vroeger had je nog niet zoveel presentatoren en deed één presentator meerdere programma’s… Nu zijn er programma’s die gepresenteerd worden door een heel team, die verder niets presenteren… Weinig ruimte voor nieuwe mensen erbij dus…

 2. bluffy

  open sollicitatie dus…

 3. Henk

  Bnn heeft veel dezelfde soort presentatoren iedereen kan het zelfde kunstje (Ruben Nicolai uitgezonderd), ze moeten iets meer in de breedte zoeken naar presentatoren, Dus Miluska is eigenlijk al weer overbodig, waardoor ze ook andere proggramma’s kunnen maken.

 4. Kroko

  Wat zei ik… –> http://www.mediacourant.nl/?p=4230#comments

 5. Roog

  Normaal gesproken zou ik zeggen……………………………”Dag en bedankt Nicolette, jij past niet langer in het beeld, je rol is gespeeld je kunt gaan………..”

  Maar ik ben ook niet zo kapot van Miljuschka. Ik zie liever dat Katja, Eddy en Ruben wat meer ruimte krijgen.

 6. Plons

  Nu maar hopen dat ze daar niet aangenomen wordt!

 7. Niels

  @ Plons; Katja komt binnenkort weer met Katja vs. de Rest

 8. Niels

  @ Roog bedoel ik

 9. Roog

  @ Niels

  Gelukkig wel.

  Ik zal wel een beetje een ouwe lul worden), maar ik zit niet zo enorm te wachten op Miljuschka’s, Nicolette’s en dat 101TV-Coolcast-tuig.

 10. Keown Yao

  Ik snap ook neit waarom half oud 6Pack bij BNN is gegaan.

 11. Vincent

  Wat een non-nieuws. Ik wil ook bij BNN. Nou goed…

  Trouwens ze is al eens te gast geweest bij get smarter in a week, Spuiten en Slikken en Doe maar normaal. Alle 3 titels die ik zo op haar zou kunnen loslaten.

 12. ikk

  @roog, sorry hoor maar 101tv-coolcast-tuig? juist supervet dat ze jong talent de kans geven, jij bent tuig….

 13. ikk

  tuig van de riggel!

 14. bluffy

  riggel moet richel zijn!!

 15. JustSomeone

  Mil is gaaf, ik hoop dat ze de baan bij BNN krijgt, dan kunnen we nog even lekker van haar genieten!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.