Miljuschka Witzenhausen wil naar BNN

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen wil graag aan de slag bij jongerenom- roep BNN. Dat zegt Miljuschka op Radio 538. De presentatrice is vandaag voor het laatst te zien op TMF, waar ze drie jaar lang diverse programma’s maakte. Nu is ze toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik wil graag naar BNN. Dat vind ik een erg leuke zender. Die staat zeg maar bovenaan mijn verlanglijstje“, vertelt ze. Er zijn al gesprekken gaande. “We zijn een beetje aan het aftasten. Ik ben er al eens geweest…

Miljuscka vindt zichzelf goed passen bij BNN. “Ik ben inmiddels al een beetje kind aan huis geworden, omdat ze me vaak hebben uitgenodigd voor bijvoorbeeld Get Smarter in a Week, Spuiten en Slikken en Doe Maar Normaal…

De presentatrice hoopt bij BNN aan de slag te kunnen. “Ik vind het gewoon een heel erg leuk team wat ze nu hebben, maar het is ook een erg groot team. Dus het is maar net de vraag of ze mij daar nog tussen willen plaatsen eventueel.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen