541.000 kijkers voor Deal or no Deal


De kijkcijfers van maandag 29 oktober 2007 (SKO)

Deal or no Deal (RTL5, 19:59) – De quizshow Deal or no Deal met Beau van Erven Dorens is aan het begin van de maand verhuist van zeven uur naar het oude tijdstip acht uur. “Dat is heel mooi“, zegt Beau deze week in Televizier. “Want Deal or no Deal verdient echt een groot publiek. Het is een te gek spelletje dat weer een succes moet worden. Ik hoop dat het publiek nu terugkomt. Vooral omdat het de laatste tijd nog leuker is geworden. Het is sneller en ik ben er nog beter in ben geworden.

Beau is blij met zijn nieuwe baan als reispresentator bij RTL Travel. “Dat is een prima combinatie met Deal or no Deal“, denkt Beau. “Daar neem ik er in één keer heel veel van op en daarna kan ik lekker op reis. Waarom ze juist mij gevraagd hebben? Omdat ze wisten dat ik geen grenzen ken. Ik ben tot alles bereid.” Beau verscheen tot nu toe al twee keer in RTL Boulevard. “Ik kijk nog wel eens naar Boulevard op televisie en dan zie ik de gezelligheid, dus het is leuk om weer eens in dat decor te zitten. Maar het is niet zo dat ik het vaak ga doen hoor. Hoogstens een keer of zeven per jaar, want ik moet natuurlijk vooral nieuwe dingen gaan doen, zoals Travel.” Deal or no Deal werd maandagavond door 541.000 kijkers (madl: 8.3%) bekeken.

De Co-Assistent (NET5, 21:27) – Actrice Hanna Verboom speelt de hoofdrol in de serie De Co-Assistent, waarin het drukke leven van een aankomend arts in beeld wordt gebracht. Als actrice heeft Hanna (24) het ook druk, waardoor ze een paar jaar geleden een burn-out kreeg. “Het gebeurde anderhalf jaar nadat ik professioneel was begonnen met acteren. Na mijn eerste auditie had ik opeens twee films en presenteerde ik Top of the pops. Heel veel tegelijk“, zegt Verboom in TROS Kompas. “En daarbij is het toch raar als je jezelf opeens op televisie ziet of in allerlei bladen. Dat doet wel wat met je, al helemaal als je nog zo jong bent en alles zo snel gaat. Ik dacht op een gegeven moment dat ik alles kon en dat iedereen me leuk vond. Ik ben toen ook nog naar de rampgebieden van de tsunami geweest, waar ik heftige dingen heb gezien. Die beelden raak je niet zomaar kwijt, die moeten verwerkt worden, maar daar nam ik de tijd niet voor. Al met al was het gewoon teveel.” De Co-Assistent werd maandagavond door 384.000 kijkers (madl: 5.6%) bekeken.

Dokument: Klarendal, tranendal? (NCRV, Ned2, 22:55) – Minister Vogelaar van Wonen, Wijken en Integratie presenteerde dit jaar een lijst van veertig ‘probleemwijken’, die verbeterd moeten worden. De Arnhemse wijk Klarendal is er een voorbeeld van. Marjan Kruijning kwam negen jaar geleden in Klarendal wonen. “De wijk stond toen al slecht bekend en ik kreeg veel negatieve reacties van mensen die hoorden dat ik er ging wonen“, zegt Marjan bij TVgids.nl. “Eind jaren tachtig was er een grote drugsopstand en ook nu is drugsgebruik in delen van de wijk nog een groot probleem. Maar er zijn ook delen van Klarendal waar het prima wonen is. Voor ons was dat dus geen reden om ergens anders een huis te zoeken.” Met het geld van Minister Vogelaar is Kruijning uiteraard erg blij, al heeft ze er wel een dubbel gevoel over. “We zijn nu zeven jaar bezig en dan hoop je dat je het zelf kunt en dat de wijk een stuk verder is gekomen. Als dan blijkt dat Klarendal toch nog bij de veertig probleemwijken van Nederland hoort, is dat jammer…” De documentaire Klarendal, tranendal? werd maandag door 229.000 kijkers (madl: 5.8%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen