Jan Smit op TMF Awards

De 21-jarige Jan Smit treedt op tijdens de TMF Awards op 27 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het is het debuut van de 21-jarige Volendamse zanger op het prijzenfestijn. “Jan Smit is één van de meest populaire zangers van Nederland en mag niet op de leukste awardshow van Nederland ontbreken“, aldus een woordvoerster van TMF. Smit is genomineerd voor de TMF NL Award en de komende weken kan het publiek bepalen of hij deze mee naar huis mag nemen.

Vast staat dat Jan Smit zal optreden tijdens de TMF Awards. “Hoe historisch dit debuut op de TMF Awards zal zijn is live te zien op TMF op 27 oktober om 19:00 uur.

Andere nationale acts tijdens de TMF Awards zijn de tienjarige band Krezip, de rockers van DI-RECT en de Opposites ft. Dio & Willy Wartaal met hun hiphophit Dom Lomp & Famous. Eerder werd al bekend gemaakt dat Within Temptation een spectaculaire bijdrage zal leveren aan de TMF Awards 2007. “Deze lokale helden doen zeker niet onder voor de eerder bekendgemaakte internationale acts Enrique Iglesias en de Kaiser Chiefs“, laat de zegsvrouw van TMF weten.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen