Friends for War Child-concert van RTL 4 naar TROS

De registratie van het jaarlijkse Friend for War Child concert verhuist van RTL 4 naar de TROS. Het concert, waarin vele artiesten zich belangeloos inzetten voor kinderen in oorlogsgebieden, is op zondag 4 november te zien bij de TROS op Nederland 3. Dat meldt een woordvoerder van de omroep vandaag. Marco Borsato, ambassadeur van War Child, ontvangt ook dit jaar in Ahoy’ veel artiesten waaronder Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Edsilia Rombley, Krezip, Ali B en tot slot Najib Amhali.

Naast duetten van onder anderen Edsilia Rombley & Ali B en Guus Meeuwis & Krezip is er ook ruimte voor cabaret: Najib Amhali probeert de vooroordelen weg te nemen die nog altijd leven met betrekking tot goede doelen-acties.

Friends for War Child beleeft dit jaar zijn 5-jarig jubileum. In 2003 werd het concert voor de eerste keer georganiseerd. Sindsdien was de concertregistratie ieder jaar te zien bij RTL 4. Nu verhuist het War Child-concert naar Nederland 3.

Het concert komt geheel belangeloos tot stand waardoor de opbrengsten direct gaan naar de programma’s van War Child. Marco Borsato is trots op de organisatie. “War Child spreekt het goede aan in mensen. Iedereen heeft goedheid in zich. Mijn grootste uitdaging is om harten open te zingen.

Het concert Friends for War Child wordt vandaag opgenomen en is op zondag 4 november om 19.00 uur te zien bij de Tros op Nederland 3.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen