Irene van der Laar met nieuw programma op RTL 4

De wereld van glitter en glamour staat centraal in het nieuwe programma Beauty Touch op RTL 4. Hierin nemen Irene van der Laar en Annita van der Hoeven de kijker mee in deze wereld wanneer zij een bekende Nederlandse vrouw een bijzondere restyling geven. De kijker ziet de BN’er thuis, waar Annita haar opzoekt, maar ook tijdens haar bezoek aan het metamorfoseteam, waar ze een nieuw kapsel en make-up aange- meten krijgt. Irene helpt een mooie outfit uit te kiezen.

Daarvoor bezoekt Irene samen met de bekende Nederlandse vrouw een couturier. Tenslotte verwelkomt Annita de speciale gast op de rode loper van een exclusief evenement, waar zij haar nieuwe look aan pers en publiek toont.

Als speciale gasten maken onder anderen Marianne Wijnkoop, Liz Snoyink en Medina Schuurman hun opwachting, waarbij zij hun nieuwe look zullen showen tijdens glamourevenementen als de koninklijke première van de musical ‘Ciske de Rat’, een modeshow van Mart Visser en een Nederlandse filmpremière.

Irene van de Laar, voormalig Miss Universe Nederland en bekend als voormalig mode-deskundige bij ‘RTL Boulevard’, en Annita van der Hoeven, voormalig lifestyle watcher van het programma ‘Trendies Beauty’, nemen de presentatie van ‘Beauty Touch’ voor hun rekening. Ze begeleiden de speciale gast van een bezoek thuis tot aan het moment dat ze uit de limo stapt voor de onthulling van haar nieuwe look.

En daar probeert Annita ook en passant nog geheimen te achterhalen van andere gasten op de rode loper: ze vraagt hen alle ins & outs over hun outfit, een reactie op de nieuwe look van de speciale gast en werpt een blik op de inhoud van hun tasje.

Beauty Touch is vanaf zondag 14 oktober wekelijks tussen 15.45 en 16.15 uur te zien bij RTL 4. De herhaling is op zaterdag tussen 16.00 en 16.30 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen