Tamara Brinkman weg bij Sterren dansen op het IJs

De nieuwe editie van Sterren Dansen op het IJs is al vanaf vrijdag 26 oktober te zien op SBS 6, maar de zender moet nu nog op zoek naar een tiende kandidaat. Presentatrice Tamara Brinkman heeft namelijk besloten te stoppen met schaatsen omdat gebleken is dat ze de intensieve trainingen niet goed kon com- bineren met haar andere werkzaamhe- den. De laatste deelnemer wordt binnenkort bekend gemaakt. De overige BN’ers die meedoen aan de show zijn inmiddels bekend.

Tien bekende Nederlanders binden de kunstschaatsen onder en proberen de jury en de kijkers thuis te overtuigen van hun ijsdanskunsten. Presentator Sipke Jan Bousema, sportinstructeur Olga Commandeur, acteur Sander Foppele, acteur Ewout Genemans, zangeres Glennis Grace, actrice Melody Klaver, zangeres Maribelle, zangeres Floortje Smit en oud-voetballer Johnny Rep doen mee.

Nance en Gerard Joling presenteren Sterren Dansen op het IJs, waarvan de liveshow elke vrijdag om 20.30 uur te zien in is. Op zaterdag presenteert het duo om 21.30 uur de eveneens live uitgezonden uitslagshow.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen