Gerard Joling: ‘RTL is een beetje gefrustreerd’

Gerard Joling beleefde dit jaar op 47-jarige leeftijd een nieuw hoogtepunt in zijn carrière: de zanger tekende een miljoenencontract bij SBS 6. Directeur van RTL Fons van Westerloo zag Gerard graag in een nieuwe serie afleveringen van Joling & Gordon over de vloer, maar wist alleen Gordon naar zijn zender te trekken. Nu zendt RTL 5 herhalingen uit van het tv-programma. “RTL is een beetje gefrustreerd, omdat ze mij niet hebben kunnen binnenhalen“, reageert Gerard in De Pers.

SBS heeft RTL vorig jaar natuurlijk ook verslagen met Sterren dansen op het ijs.

Gerard Joling is blij met het succes van Joling & Gordon over de vloer, maar vond het niet leuk om het programma op te nemen. “Gordon was niet altijd even begripvol voor de mensen waar wij te gast waren in Joling en Gordon Over De Vloer. Ik vond het vervelend om het programma op te nemen. Die mensen zijn allemaal zo lief, maar Gordon had vaak geen geduld om te wachten tijdens opnames.

De zanger is ieder weekeinde te zien in So you wannabe a popstar. Daarna gaat alweer een nieuwe reeks van Sterren dansen op het IJs van start. “Ik doe alles tegelijk hè: live-programma’s, televisiewerk en voorbereidingen voor mijn Ahoy-concerten…

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen