Irene Moors en Wendy van Dijk terug met Doe Een Wens

Irene Moors en Wendy van Dijk presen- teren vanaf 21 december een volledige serie afleveringen van het programma Doe Een Wens op RTL 4. Hierin vervul- len Irene en Wendy in samenwerking met de Doe Een Wens Stichting de wensen van ernstig zieke kinderen. Irene en Wendy presenteerden in mei reeds een eenmalige uitzending van Doe Een Wens. De presentatrices volgden afzon- derlijk vier kinderen met een levensbe- dreigende ziekte op de dag waarop hun wens uitkwam.

De eenmalige uitzending van het programma Doe Een Wens, die in mei op een dinsdagavond door 773.000 mensen werd bekeken. was volgens Irene Moors bedoeld om mensen te laten zien wat de stichting precies doet. Ze wilde hier heel graag aan mee werken. “Ik draag deze stichting een warm hart toe. En ik blijf het fantastisch vinden om met kinderen te werken“, zei ze eerder.

Doe Een Wens is vanaf vrijdag 21 december wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen